1 Milyon Kişiye İş Fırsatı!

Muğla'ya bağlı Köyceğiz Belediyesinde yeni hizmet binasının açılışı için şehre gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Kurumu Bakanı Süleyman Soylu, 2016 yılı boyunca İŞ-KUR kanalıyla 1 Milyon kişinin istihdam edileceğini açıkladı.

Yayınlanma:
1 Milyon Kişiye İş Fırsatı!

Büyüyen Türkiye'nin zenginleşmesini, üretmesini, ve demokrasisinin yükselmesini engellemeye çalışan güçlerin bulunduğunu belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, 2016 yılı içerisinde İŞ-KUR kanalıyla 1 milyon kişinin istihdamla buluşacağın ifade etti. Yapılan hizmetlerle amaç ülkemizi en iyi seviyeye getirmek olduğuna işaret eden Bakan Soylu, “14 yıldır Türkiye'de hizmet ve iş üretimi yapılıyor. 14 yıldır Türkiyeyi geriletmeye çalışanlara karşı Türkiye'nin ileri yönde büyümesinin, özgürleşmesinin, ve zenginleşmesinin önüne set koymaya çalışanlara karşı milletimiz milli iradeyle, demokrasiyle,  kararlılığıyla ve yarına olan inancıyla birlikte adımlarını geleceğe doğru atmaktadır. Türkiye'nin bölgesinde ve dünyada güçlü olmasını, kendi ülkesini ve kendi insanını güçlü bir hale getirmeye çalışması birilerini ürkütüyor. Türkiye'nin demokrasi sistemini etkisiz hale getirmeye çalışıyorlar. İlk önce Türkiye'nin ekonomisini, ekonomisini ve bağımsızlığını engellemek için ellerinden geleni yapıyorlar. 14 yıldır Türkiye’de inşa edilen hava limanları sayısının 55'e ulaşması, Marmarayların, bölünmüş yolların 300'ün üzerindeki barajlar, dünyanın dördüncü büyük köprüsünün yapılması çok önemli yatırımlar. Bunların hepsini bir köşeye bırakalım. Bir taraftan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yapılması, bir taraftan da Antalya'da 19 kilometrelik bir tramvayın 5,5 ay gibi kısa bir sürede Antalya'ya kazandırılması gibi bir tabloyla karşı karşıyayız. Ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye'nin sür'atini, istikametini ve hızını engelleyemeyecekler. Biz ne tarafa gittiğimizi, hangi şekilde nasıl adım attığımızı biliyoruz. Heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmedik. Son 2 yılda 4 seçim geçirdik. Ne ekonomimizde nede istikametimizde en ufak bir sarsıntı meydana geldi. Bugün bütçemiz fazla veriyor Allah'a şükür. Hedeflerimiz çok büyüktür” dedi.

Bakanlığının çalışmaları hakkında da bilgi veren Süleyman Soylu, “2016 yılı içerisinde İŞ-KUR 1 milyon kişi iş ve istihdam kazanacak. Yaklaşık olarak 300 bin civarında iş başı eğitimi ile de insanları buluşturacağız. Biz bir taraftan bunları yapar bu gayreti milletimizle ortaya koyarız, diğer taraftan 7 Haziran seçimlerinde, bir diğer taraftan 1 Kasım seçimleriyle birlikte tam anlamıyla demokrasinin tecelli etmesiyle çıkarken ülkemizin önünü kesmeye, tekerine çomak sokmaya çalışıyorlar. İnsanımızın her güne umutla bakmasını engellemeye çalışıyorlar. Ortaya bir malzeme çıkaralım, bir engel koyalım, bir hendek kazalım, bir çukur açalım ki Türkiye ikinci sıçramasını gerçekleştirilmesin diye tuzakları, kumpasları, bir takım olayları ortaya koymaya çalışıyorlar” diye konuştu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.