17 Mayıs çeyrek altın fiyatı? (Piyasalardan güncel altın fiyatları)

Çeyrek altın ne kadar? Piyasalarda son durum nedir? Kapalı çarşıda çeyrek altın kaç liradan işlem görüyor? Cumhuriyet altını fiyatı ne kadar? İşte piyasalarda son durum ve altın fiyatları.

Yayınlanma:
17 Mayıs çeyrek altın fiyatı? (Piyasalardan güncel altın fiyatları)

Son dönemlerde dalgalı bir kur içinde olan altın fiyatları, önceki günden bu yana yükselişe geçti. Yeni haftaya yükselişle başlayan altın fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki altın fiyatlarında son durum nedir? Çeyrek altın fiyatı ne kadar? Kapalı çarşıda yarım altın ve Cumhuriyet altını fiyatı ne kadar? İşte piyasalarda son durum ve altın fiyatları.

Gram Altın Ne Kadar?

Küresel piyasaların dalgalı olarak seyretmesi ile son günlerde inişli çıkışlı bir görüntü çizen altın fiyatları, haftaya yukarı yönde bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz hafta 138 lira seviyesinden işlem gören altının gram fiyatı, 141.84 lira seviyesine kadar yükselirken bu yükselişin devam edip etmeyeceği büyük merak konusu.

Çeyrek Altın Ne Kadar?

Öte yandan geçtiğimiz hafta 223 lira seviyesinden alınan çeyrek altın 226 lira seviyesine kadar çıktı. 231 liraya satışa sunulan çeyrek altın 17 Mayıs günü 232 lira seviyesinden satışa sunuldu.

Yarım Altın Ne Kadar?

Yine geçtiğimiz hafta 450 lira seviyesinden alınan yarım altın, kapalı çarşıda şu sıralar 453 liraya alınmakta. Öte yandan geçtiğimiz hafta 462 lira seviyesinden satışa sunulan yarım altın an itibariyle 465 liraya satışa sunulmakta.

Cumhuriyet Altını Ne Kadar?

Geçtiğimiz ayın sonunda 1000 liranın üzerine çıkan Cumhuriyet altını fiyatı, Mayıs ayına düşüşle başlamıştı. 17 Mayıs günü ise Cumhuriyet altını 938 liraya alınıp 952 liraya satışa sunulmakta.

Altın Ons Fiyatı Ne Kadar?

Yine geçtiğimiz hafta düşüşte olan altının ons fiyatı, 17 Mayıs Çarşamba günü 1.242.56 liradan işlem görmektedir.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.