21 Aralık Çarşamba Okullara Kar Tatili Verilen İller

Türkiye genelinde başlayan kar yağışı, hayatı olumsuz etkilemeye başladı. İşte kar yağışı nedeniyle 21 Aralık Çarşamba günü okulların tatil edildiği iller ve Valilik açıklamaları.

Yayınlanma:
21 Aralık Çarşamba Okullara Kar Tatili Verilen İller

Türkiye genelinde kar yağışının etkili olmaya başlaması ile birlikte okullar da tatil edilmeye başlandı. Bu kapsamda İl Valiliklerinden ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden bölge öğrencilerini bilgilendiren haberler gelmeye başladı. İşte 21 Aralık Çarşamba günü okullara kar tatili verilen iller.

Bartın'da Okullara Kar Engeli

Bartın'da, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar yarın 1 gün süreyle tatil edildi.

Bartın Valisi Nusret Dirim imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, "Çarşamba günü yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle il genelinde özel ve resmi tüm eğitim kurumlarımızda eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

Karabük'te Okullara Kar Engeli

Karabük'te kar yağışı nedeniyle okullar yarın 1 gün süreyle tatil edildi.

Karabuk Valiliği'nden yapılan açıklamada yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle il genelinde okulların çarşamba günü tatil edildiği belirtildi. Açıklamada hamile ve engelli kamu görevlilerinin de izinli sayılacağı bildirdi.

21-22-23 Aralık tarihlerine ait Türkiye geneli hava durumu bilgisi ve Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son dakika uyarıları için TIKLAYIN

Çorum'da Okullara Kar Engeli

Çorum'un Osmancık İlçesi'nin tamamı, Kargı İlçesi'nin de taşımalı eğitim veren okullarında kar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Dün akşam itibariyle etkili olan soğuk hava ve kar yağışı Çorum'un bazı ilçelerinde eğitime ara verildi. Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Osmancık İlçesi'nde kar yağışı nedeniyle okulların tamamı, Kargı İlçesi'nde de taşımalı eğitime bir gün ara verilmiştir” denildi.

Gaziantep'te Okullar Tatil

Gaziantep'te, yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki ilk ve orta dereceli okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Kentte dün geceden itibaren başlayan artarak devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Valilik tarafından alınan kararla merkez Şahinbey ve Şahitkamil ilçelerindeki ilk ve orta dereceli  okullarda eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildi. Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Yoğun kar yağışı ve hava muhalefeti nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar dikkate alınarak, Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerimizdeki ilk ve orta dereceli okullarda  21.12.2016 tarihinde eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir."

Kilis'te Okullar Tatil

Kilis’te yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Kent genelinde gece saatlerinde etkili olan kar yağışı etkisini arttırarak sürdürüyor. Valilik tarafından alınan kararla kent genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildi.

Gündem haberlerinden, eğitim haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.