21 Kasım On Numara Çekiliş Sonucu MPİ-On Numara Devretti

On Numara çekiliş sonucu açıklandı mı? Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen On Numara çekilişi bugün gerçekleşiyor. İşte sonuçlar

Yayınlanma:
21 Kasım On Numara Çekiliş Sonucu MPİ-On Numara Devretti

Milli Piyango İdaresinin her haftanın Pazartesi günü gerçekleştirilen On Numara çekilişinin 21 Kasım sonucu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen çekilişinde iki kişiye 145' er bin Türk Lirası ikramiye kazandıran şans oyunu On Numaranın bugün gerçekleşecek olan 745' inci hafta çekilişi önümüzdeki saatlerde açıklanacak olup kişi başına dağıtılan ikramiyelerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Her hafta büyük bir heyecana sahne olan ve yüz binlerce kişi tarafından iştirak edilen şans oyunu On Numaranın 21 Kasım çekiliş sonucu ve çekiliş sonucuna göre dağıtılan ikramiyeler ile büyük ikramiyenin isabet ettiği yerler hakkında anında bilgi sahibi olmak için 5haber'i takipte kalın.

21 Kasım On Numara Sonucu

14 Kasım On Numara Çekiliş Sonucu

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen On Numara çekilişinde kazandıran şanslı numaralar 2, 5, 10, 11, 13, 19, 22, 27, 30, 36, 38, 39, 47, 56, 58, 59, 60, 61, 66, 72, 77, 78 şeklinde belirlenmiş ve çekiliş sonucunda çıkan bu sayılardan kolonlarında hiç bilemeyen ile 6,7,8,9 ve 10 bilen katılımcılara ikramiyeler dağıtılmıştı. Geçen hafta gerçekleşen ve yukarıda belirtilen sonuçlara göre tamamlanan çekilişte 10 bilen kişi sayısı 2 olarak açıklandı. On bilen İstanbul ve Kocaeli'nden iki kişiye 145 bin 598'er Türk Lirası ikramiye dağıtıldı.

On Numara Oyun Özellikleri

Milli Piyango İdaresi bünyesinde düzenlenmekte olan ve On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

On numara çekiliş sonucundan haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.