21 Mart Salı Ankara'da Trafiğe Kapatılacak Yollar

Ankara Valiliği tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 21 Mart Salı günü trafiğe kapatılacak yollar kamuoyuna duyuruldu. İşte 21 Mart Salı günü trafiğe kapatılacak yollar.

Yayınlanma:
21 Mart Salı Ankara'da Trafiğe Kapatılacak Yollar

Ankara Valiliğinden bir son dakika açıklaması geldi. Valilik tarafından yapılan açıklamada Ankara'da 21 Mart Salı günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı program nedeniyle yarın Cumhuriyet Caddesi, Hipodrom Caddesi, Talatpaşa Bulvarı program bitimine kadar araç trafiğe kapatılacak.

Ankara Valiliği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Ankara'da katılacağı "5 bin köye 5 bin orman projesi" temalı program nedeniyle kapatılacak yolları duyurdu. Valilikten yapılan açıklama şöyle:" Orman ve Su İşleri Bakanlığı organizesinde, 21 Mart günü saat 11.00'de Ankara Spor Salonu'nda (ARENA) Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek "5 Bin Köye 5 Bin Orman Projesi" konulu program nedeniyle, 21 Mart günü saat 07.00'den itibaren etkinlik sona erene kadar, Cumhuriyet Caddesi (Gar Kavşağı-Baruthane Kavşağı arası ile giriş ve çıkışları), Hipodrom Caddesi-Talatpaşa Bulvarı (Ulaştırma Kavşağı ile Opera Köprüsü arası tüm giriş ve çıkışları) araç trafiğine kapatılacaktır. Bu güzergâhları kullanan vatandaşlarımızın, trafiğe kapatılan yol durumunu dikkate almalarının faydalı olacağı değerlendirilmektedir.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.