23 Yaşındaki Polis Memuru Yeşim Kanıcıoğlu Akciğer Kanserine Yenik Düştü

Ankara'Da görev yapmakta olan ve bir süredir Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görmekte olan 23 yaşındaki polis memuru Yeşim Kanıcıoğlu hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
23 Yaşındaki Polis Memuru Yeşim Kanıcıoğlu Akciğer Kanserine Yenik Düştü

Acı haber bu sefer Ankara'dan geldi. Ankara'da bir polis memuru akciğer kanserinden hayatını kaybetti.

Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi Koruma Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapmakta olan ve 3 yıllık evli olduğu öğrenilen 23 yaşındaki polis memuru Yeşim Kanıcıoğlu, bir süredir akciğer kanseri ile savaş veriyordu. 23 yaşındaki polis memuru Kanıcıoğlu, akciğer kanseri teşhisiyle tedavi gördüğü  Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İnegöl ilçesi’nde oturan ve Ankara’da TBMM Koruma Daire Başkanlığı’nda görev yapan 3 yıllık polis memuru olan 23 yaşındaki Yeşim Kanıcıoğlu bir aydır Akciğer kanseri tedavisi gördüğü Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde sabaha karşı hayatını kaybetti. Akciğer kanserine yenik düşerek hayatını kaybeden 23 yaşındaki polis memurunun cenazesi, Türk Bayrağı’na sarılı tabut ile Serhat Camii’ne getirildi. Yeşim Kanıcıoğlu’nun cenazesi ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından düzenlenen törenle meslektaşlarının omuzlarında Kavaklaraltı Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.