3 Üniversite en az lise mezunu 100 sağlık personeli alımı yapıyor

İnönü, Bozok ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından yayımlanan personel alım ilanları ile en az lise mezunu sağlık personeli alımı yapılacağı belirtildi. İşte ilanların detayları ve başvuru şartları ile başvuru şekli.

Yayınlanma:
3 Üniversite en az lise mezunu 100 sağlık personeli alımı yapıyor

3 Üniversite, Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımladıkları personel alım ilanları ile 100 sağlık personeli alımı yaptıklarını duyurdu.

İnönü Üniversitesi, Bozok Üniversitesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlükleri tarafından DPB'de yayımlanan personel alım ilanları ile 96 hemşire, 2 fizyoterapist, 1 sağlık teknikeri ve 1 ebe pozisyonlarına alım yapacaklarını duyurdu.

İnönü Üniversitesi 93 Sağlık Personeli Alımı

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere; 90 hemşire, 2 fizyoterapist ve 1 sağlık teknikeri olmak üzere 93 sözleşmeli personel alımı yapılacak

Hemşire pozisyonuna başvuracak adayların, Yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programlarının birinden mezun olması, (KPSSP3)

Fizyoterapist pozisyonuna başvuruda bulunacak adayların, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans programından mezun olması, (KPSSP3)

Sağlık Teknikeri pozisyonuna başvuracak adayların, Radyoterapi önlisans programından mezun olması gerekmektedir. (KPSSP93)

Bozok Üniversitesi Personel Alımı

Üniversite Başkanlığı tarafından yayınlanan ilan ile 5 hemşire ve 1 ebe alımı yapılacaktır.

Başvuru Şekli

Başvuruda bulunacak adayların, aşağıda yazan evraklar ile birlikte 2 Mayıs tarihine kadar Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır.

# Öğrenim Belgesi fotokopisi,

# 2016 KPSS (B) grubu lisans sınav sonuç belge fotokopisi,

# Başvuru Formuna yapıştırılmak üzere bir adet Fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş),

# Sözleşmeli Personel Başvuru Formu ( www.bozok.edu.tr ) ilan duyurusundan veya Personel Daire Başkanlığından temin edildikten sonra eksiksiz olarak doldurulup teslim edilecektir

# Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu ( www.bozok.edu.tr ) ilan duyurusundan veya (Dersonel.bozok.edu.tr) belge ve formlar sayfasından temin edildikten sonra doğru ve eksiksiz olarak 3 adet kesinlikle bilgisayar ortamında doldurulacaktır )

# Başvuru işlemleri belgelerin fotokopileri ile yapılacak, >erleştırme işlemlerinde ise asıl belgeler istenecektir Belgelerinin aslım getirmeyenlerin işlemleri yapılmayacaktır.

RTE Üniversitesi En Az Lise Mezunu 1 Hemşire Alımı

RTE Üniversitesi, Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bölümünden mezun olmak şartı ile 1 hemşire alımı yapacak. Başvuruda bulunacak adayların 2 Mayıs tarihine kadar aşağıdaki belgeler ile Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuracaklar.

# Diploma veya mezuniyet belgesi örneği (diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ya da onaylı sureti mutlaka idarece görülecek ve örneği alınacaktır),

# 2016 KPSS Sonuç Belgesi,

# Nüfus cüzdanı aslı, (İdarece örneği alınacaktır),

# 3 adet vesikalık fotoğraf (1 tanesi başvuru formuna eklenecektir),

# Adli sicil kaydı (e-devlet’ten alınabilir),

# Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (e-devlet’ten alınabilir)

Devam eden kamu personeli alım ilanlarına ulaşmak için tıklayın

Memur haberlerinden, personel alım haberlerinden haberdar olmak için 5haber'i sosyal ağlardan takip edin.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.