4 Günde İki Kırmızı Kart Gören Aboubakar'a Ağır Ceza Kapıda

Antalyaspor karşısında da kırmızı kart gören Vincent Aboubakar için yönetim ağır bir ceza düşünüyor. İşte Aboubakar hakkında düşünülen ceza.

Yayınlanma:
4 Günde İki Kırmızı Kart Gören Aboubakar'a Ağır Ceza Kapıda

Daha önce Dinamo Kiev maçında kırmızı kart gören, ancak affedilen Aboubakar, son 2 karşılaşmada da sorumsuzca davranışları nedeniyle kırmızı kart alınca gözden çıkarıldı.

Olympiakos karşılaşmasında rakibine bilerek kafa atan ve takımını kritik karşılaşmada 10 kişi bırakan Vincent Aboubakar'ın Antalyaspor karşılaşmasında da kırmızı kart görmesi sonucu hakkında verilecek cezalar da netleşmeye başladı. Sorumsuzca davranışları ile takımını yüzüstü bırakan Abobakar'a yönetim tarafından ciddi miktarda bir ceza kesilecek. Kesilecek cezanın altı sınırının 500 bin Euro olması bekleniyor.

Üç maçta da görmüş olduğu kırmızı kartların ayrı ayrı cezalandırılarak daha da artırılmasını isteyen siyah beyazlı bazı yöneticiler de rakamın kırmızı kart başına 250 bin Euro olarak belirlenmesi yönünde teklif götürdü. Bu teklifin kabul edilmesi halinde Kamerunlu oyuncunun ikisi Avrupa Ligi, biri lig maçı olmak üzere toplamda 3 kırmızı kart için kesilecek cezada, her kırmızı kart 250 bin euro olmak üzere toplamda 750 bin Euro'ya varan bir cezaya çarptırılma ihtimali de bulunuyor.

Gönderilmesi Planlanıyor

Öte yandan 4 gün içinde oynanan iki karşılaşmada, 2 kırmızı kart görerek bu alanda elde edilebilecek ender rekorlardan birine imza atan Kamerunlu oyuncu Vincent Aboubakar'ın sezon sonunda opsiyonunun kullanılmaması ihtimali de görüşülmeye başlandı.

Yönetimin bu durumları göz önünde bulundurarak oyuncuyu sezon sonunda takımına göndermesi bekleniyor. Beşiktaş'ın Aboubakar hakkında vereceği cezayı ve kararı önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor. Karar aıklanır açıklanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.