6 Temmuz Süper Loto Çekilişi Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Süper Loto'da En Çok Çıkan Sayılar

Süper Loto'da büyük heyecan için geri sayım sona eriyor. 11 haftadır devreden Süper Loto'da bu akşam büyük ikramiyenin 40 milyona yaklaşması bekleniyor. İşte Süper Loto çekilişi hakkında son bilgiler ve Süper Loto çekilişi yayın bilgileri.

Yayınlanma:
6 Temmuz Süper Loto Çekilişi Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Süper Loto'da En Çok Çıkan Sayılar

Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın Perşembe günü düzenlenen Süper Loto çekilişi bu akşam gerçekleşiyor.

Milyonlarca vatandaşın büyük bir merak ve ilgi beklediği Süper Loto Çekilişinde bu hafta büyük bir heyecan yaşanacak. 11 haftadır art arda devreden Süper Loto oyunu, bu akşam devirli çekilecek. Devirli çekilecek olan Süper Loto'da bu haftaya toplamda 30 milyon liralık ikramiye devretti. Devreden miktar ile bu hafta oynanacak oyunların toplamının 40 milyona yaklaşması bekleniyor.

Milli Piyango İdaresi tarafından bu akşam 507. hafta çekilişi gerçekleşecek olan Süper Loto'da 6 bilen kişilere toplamda 40 milyona yakın bir ikramiye dağıtılacak.

Son 11 haftadır 6 bilen çıkmadığından dolayı büyük ikramiye bu hafta gerçekleşecek çekilişe devretti. Bu akşam gerçekleşecek olan çekilişte de bilen çıkmaması durumunda büyük ikramiye gelecek haftaya devredecek.

Süper Loto'da En Fazla Çıkan Sayılar

Süper Loto oyununda son dönemlerde gerçekleşen çekilişlerde bazı sayılar sık şekilde çıkıyor. İşte tablo oluşturulup sık çıkan sayılar sıralandığında Süper Loto oyununda son haftalarda en çok çıkan sayılar: 35 (77 Kez Geldi), 13 (73 Kez Geldi), 37 (73 Kez Geldi), 1 (68 Kez Geldi), 45 (65 Kez Geldi), 4, 17, 22, 23 33  (63'er Kez Geldiler) (Bu sıralama istatistiksel tablo ile oluşturulmuştur.)

Süper Loto Çekilişi Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Süper Loto çekilişi saatler 21.15'i gösterdiğinde gerçekleşecek. Süper Loto çekilişi, Milli Piyango resmi internet sitesi üzerinde bulunan canlı yayın linkinden yayınlanacak. Süper Loto canı yayın linkine gitmek için aşağıdaki adresi kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

Süper Loto çekiliş sonucu için tıklayın

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.