62 yaşındaki Gülşen Bubikoğlu'nun son hali gençliğini aratmıyor

Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Gülşen Bubikoğlu, paylaştığı son fotoğrafı ile güzelliğinden bir şey kaybetmediğini gösterdi. İşte o fotoğraf.

Yayınlanma:
62 yaşındaki Gülşen Bubikoğlu'nun son hali gençliğini aratmıyor

Yeşilçam'ın güzelliği ile milyonlarca kişinin kalbine taht kurmuş olan Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaştı.

Rol aldığı dizilerdeki üstün performansı ve güzelliği ile milyonların gönlünde ayrı bir yeri olan Gülşen Bubikoğlu, ilerleyen yaşına rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmemiş. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında olan Gülşen Bubikoğlu, paylaştığı son fotoğraf ile gündemdeki yerini aldı.

62 yaşındaki efsane oyuncu, paylaştığı fotoğrafla eski günlerini aratmayan güzellikte olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafta "Hava mis… İçimiz açıldı biraz" notu ile bir fotoğraf paylaşan Gülşen Bubikoğlu'nun bu fotoğrafı binlerce kişinin beğenisini aldı. İşte o fotoğraf.

Ünlü Oyuncunun Rol Aldığı Filmler

Yaban, Bitirimler Sosyetede, Mahçup Delikanlı, Yüz Liraya Evlenilmez, Cici Kız, Reisin Kızı, Ayrı Dünyalar, Yaz Bekarı, 1975 Şafakta Buluşalım, Üç Kağıtçılar, Ah Nerede, Ah Bu Gençlik, Evcilik Oyunu, Kader Bağlayınca, Sıralardaki Heyecan, Ne Umduk Ne Bulduk, Baş Belası, 1977 Ölmeyen Şarkı, Bizim Kız, İşte Bizim Hikayemiz, Vahşi Gelin, Mücevher Hırsızları Sincap, Canikom, Renkli Dünya, Tanrı'ya Feryat, Gırgıriyede Şenlik Var, Gırgıriye Gülliye, Görgüsüzler, Leyla ile Mecnun, O Kadın, Kördüğüm, Gırgıriyede Cümbüş Var, İhtiras Fırtınası, Gırgıriyede Büyük Seçim, Alev Alev, Paramparça, Savunma, Kıskıvrak, Kurtar Beni, Kızım ve Ben / Gurbet Kadını, Suçlu Fatma Kara, Dehşet Gecesi, Madde 438 Naciye, Zirvedekiler, Affet Bizi Hocam.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.