9 Taşeron İşçi Kimyasal Maddeden Zehirlendi (2 İşçinin Hayati Tehlikesi Bulunuyor)

Tekirdağ'da bir tekstil fabrikasına ait tankı temizleyen 9 işçi aniden rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan işçilerden 2' sinin vücudunda yanıklar meydana geldiği ve durumlarının ağır olduğu öğrenildi. İşte detaylar ve zehirlenen işçilerin isimleri.

Yayınlanma:
9 Taşeron İşçi Kimyasal Maddeden Zehirlendi (2 İşçinin Hayati Tehlikesi Bulunuyor)

Tekirdağ'da 9 taşeron işçi kimyasal maddeden zehirlendi.

Tekirdağ iline bağlı Çerkezköy ilçesinde bir tekstil fabrikasında çalışan 9 taşeron işçi, temizledikleri bir tankta bulunan kimyasal maddelerden zehirlendi. Zehirlenen işçiler için sağlık ekibi çağrıldı ve 9 işçi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 2 işçinin vücutlarında yanıklar olduğu gözlemlenirken, bu iki işçinin hayati tehlikelerinin bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetini sürdüren bir tekstil fabrikasında meydana gelen olayda tekstil fabrikasına ait bir tankı taşeron işçiler temizlemeye başladı. Tankı temizleyen 9 taşeron işçi temizliğin bitmesinin ardından bir anda fenalaşmaya başladı. Fenalaşan işçiler; Eser Cankılıç, Serdar Tohumcu, Azad Sağlık, Selçuk Çimendağ, Adem Yılmaz, Sezgin Mutlu, Mehmet Civir, Mehmet İnce ve Mahmut Öztürkoğlu, arkadaşlarının sağlık ekiplerini bölgeye çağırması üzerine hastaneye kaldırıldı. Kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınan işçilerin temizledikleri tankta bulunan kimyasal maddeden dolayı zehirlenmiş olabilecekleri açıklandı.

Kimyasal maddeden dolayı vücutlarında yanık izleri oluşan işçiler Mahmut Öztürkoğlu ile Mehmet İnce'nin hayati tehlikelerinin olduğu, hastane yetkililerinden alınan son dakika bilgileri arasında. Hayati tehlikeyi henüz atlatamayan iki işçi, Çorlu İlçesinde bulunan özel bir hastaneye sevk edildi ve işçilerin tedavilerine burada devam edildi.

Riza'de Bir İşçi Göçükten Yaralı Olarak Kurtarıldı

Rize'de, '15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde başlatılan bakım ve yenileme projesinde çalışmakta olan 43 yaşındaki Yakup Karali, yapılan çalışmalar sırasında meydana gelen göçükte kaldı. Vücudu kısmen toprak altında kalan Yakup Karali, işçiler tarafından yapılan çalışma sonucu kurtarıldı ve bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

5haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.