A2 Frekans Ayarı Nasıl Yapılır? Gençlerbirliği Fenerbahçe Maçı a2'de

Ziraat Türkiye Kupası maçlarının A Spor ile a2 ekranlarından yayınlanmaya başlaması ile birlikte izleyicilerin en çok aradığı kelimelerden biri de a2 kanal frekans ayarının nasıl yağıldığı oldu. İşte a2 frekans ayarı.

Yayınlanma:
A2 Frekans Ayarı Nasıl Yapılır? Gençlerbirliği Fenerbahçe Maçı a2'de

Sezon başında alınan karar doğrultusunda Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarının A Spor ve a2 Tv'de yayınlanması kararı alındı. Hemen hemen tüm televizyon ve uydu sahibi evlerde olan A Spor kanalından Türkiye Kupası karşılaşmalarını izleyen spor severlerin çoğunun televizyonlarında a2 kanalı bulunmamaktadır. a2 kanallı bulunmayan futbol severlerin ise internet üzerinden en çok arattığı kelime ise a2 tv kanal frekansı ve frekans ayarının nasıl yapıldığı soruları oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Medipol Başakşehir, Trabzonspor ve Bursaspor'un Türkiye Kupası maçlarının a2 Tv kanalından yayınlanması ile birlikte takımının maçlarını stadyumda izleyemeyen vatandaşlar, ekran başından tuttuğu takımlara destek olmaktadır Bizde 5haber.com ekibi olarak futbol severlerin Ziraat Türkiye Kupası heyecanını kesintisiz olarak yaşaması için a2 kanalının frekans ayarını bulduk. İşte a2 tv kanalının frekans ayarı.

Tuzkuaz Medya grubu tarafından geçtiğimiz aylarda açılan a2 televizyon kanalı, henüz yeni bir kanal olmasına karşın, Türkiye Kupası maçlarını yayınlaması ile neredeyse tüm Türkiye genelinde izlenen bir kanal haline geldi. Ancak kanalın yeni olması nedeniyle uydu vb. gibi sistemlerde frekans ayarının girilmemiş olması nedeniyle televizyon kanal listesinde yer almaktadır. Futbol severler ise televizyonlarının ayar kısmında yer alan kanal arama butonuna tıklayarak aşağıda yazan frdkans bilgileri ile a2 kanalını kanal listelerine ekleyebilir, Ziraat Türkiye Kupası maçlarını kesintisiz olarak naklen izleyebileceklerdir.

# TÜRKSAT 4A uydusunda, Frekans: 12053 MhzSymbol Rate: 27500FEC: 5/6Pol: H ( Yatay)

Gençlerbirliği Fenerbahçe maçını canlı izlemek için yukarıda yazan frekans bilgileri ile kanalı televizyon listesine ekleyebilir, ya da a2 resmi internet sitesinden maçı canlı takip edebilirsiniz.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.