ABD İstanbul Konsolosluğu olası terör saldırısı için sokak ismi verdi

ABD İstanbul Başkonsolosluğundan bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada İstanbul'da olası terör saldırısı olabilecek yerler duyuruldu. İşte yapılan açıklama.

Yayınlanma:
ABD İstanbul Konsolosluğu olası terör saldırısı için sokak ismi verdi

ABD İstanbul Başkonsolosluğu tarafından bir son dakika uyarısı yapıldı. Yapılan uyarıda Şişli ve Mecidiyeköy'de terör saldırısı ihtimalinin olduğu belirtildi.

Başkonsolosluk tarafından sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapılan açıklamada ABD Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk İşleri Bürosu, İstanbul Başkonsolosluğu'nun İstanbul'daki bazı bölgelerdeki ABD vatandaşlarını olası terör saldırılarına karşı uyarıda bulunduğunu yazdı.

Sokaklardan Uzak Durun Çağrısı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu tarafından ise konu ile ilgili yapılan açıklamada ilk kez, semt isimlerinin yanı sıra sokak isimlerine de yer verildi. Açıklamaya göre, ABD vatandaşlarının Şişli'deki Ağaoğlu Sokak'tan 'uzak durması' isteniyor.

Trump Tower'a Yakın

ABD İstganbul Başkonsolosluğu tarafından yapılan açıklamada verilen sokak isminin Mecidiyeköy'de bulunan Trump Towers iş merkezine yakınlığı, söz konusu güvenlik uyarısının Trump Towers ile ilişkili olup olmadığı konusunda soru işaretlerine neden oldu.

Öte yandan açıklamada olası terör saldırısı hakkında henüz detay verilemeyeceği söyleniyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, dünya haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.