ACT Havayolları'ndan Uçağın Düşme Nedeni ile İlgili Son Dakika Açıklaması Geldi

Bugün sabah saatlerinde Bişkek'te meydana gelen uçak kazası sonrasında, düşen Türk kargo uçağı ile ilgili Havayolundan bir açıklama yapıldı. İşte ACT Havayolları tarafından yapılan açıklama

Yayınlanma:
ACT Havayolları'ndan Uçağın Düşme Nedeni ile İlgili Son Dakika Açıklaması Geldi

Bişkek'te düşen Türk kargo uçağının düşme nedeni ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı.

ACT Havayolları tarafından yapılan son dakika açıklamasında, "(Bişkek'te düşen kargo uçağı) Kazanın oluşumuna teknik nedenler veya yüklemeye bağlı etkenlerin yol açmadığı anlaşılmaktadır. Kazanın gerçek nedeni yapılacak çalışmalar sonucu ortaya çıkacak ve kamuoyu ile paylaşılacaktır. " ifadelerine yer verildi.

Kazanın Ateşi Bursa'ya Düştü

Kırgızistan’ın Başkenti Bişkek’te Uluslararası Manas Havaalanı’na inerken düşen ACT Havayolları’na ait kargo uçağının kaptan pilotu emekli Kurmay Yarbay İbrahim Gürcan Dirancı’nın Yenişehir’de yaşayan amcasının oğlu Tamer Dirancı, kaza haberini telefonla aldıklarını söyledi. Tamer Dirancı, “Bize, yerel saat 05.50'de uçağın düştüğü söylendi. Haberi aldığımızda çok üzüldük. Bununla ilgili ACT şirketinin açıklamasını bekliyoruz. İbrahim, evli ve bir çocuğu vardı. Babası kalbinden rahatsız olduğu için sadece kaza olduğunu söyledik. Detaylı açıklamayı ilgililerden bilgi aldığımızda yapacağız” dedi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, gelişmelerden, politika haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.