Acun Ilıcalı'dan Son Dakika Açıklaması!! Acun Yunanistan'da TV Kanalı Satın Alacak

Tv8'in ahibi ve son dönemlerde televizyon dünyasında adından sık bahsettiren Acun Ilıcalı, yaptığı son dakika açıklamasında Yunanistan'da bir kanal satın alacağını duyurdu. İşte o açıklamalar.

Yayınlanma:
Acun Ilıcalı'dan Son Dakika Açıklaması!! Acun Yunanistan'da TV Kanalı Satın Alacak

Katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin önemli konuları değerlendiren Acun Ilıcalı, son dönemlerde Yunanistan ile Türkiye arasında yaşanan gerilim ile ilgili de önemli bilr açıklama yaptı. Son dönemlerde hakkında Yunanistan'da kanal satın alacağı haberlerine değinen Acun Ilıcalı, bu söylentileri doğruladı.

Acun Ilıcalı, konu ile ilgili, "Hedeflediğim reytingleri tutturursam sonraki hedefim Yunanistan'da bir kanal almak. Sonra ise amacım Survivor Almanya ve İngiltere de yapmak. Televizyonculuğu Türkiye dışında da yapabildiğimi ispat etmek için en yakın ülke olan Yunanistan'ı seçtim. Seyirci profilinde de yakınlıklar var. O Ses Yunanistan'da aldığım reytingi Survivor'da da başarabilirsek bu bizim için CV gibi olacak." sözlerini söyledi.

İki Ülke Dostluğuna Katkı Sağlayacağımı Düşünüyorum

Son dönemlerde iki ülke arasında yaşanan sıkıntıları dile getiren Acun Ilıcalı, Yunanistan'da satın alacağı kanal ile iki ülke arasında buzların eriyebileceğini belirtti. Ilıcalı açıklamasında, "Bizde Yunanlılara karşı büyük bir antipati yoktur. Zamanında bir şeyler yaşanmış artık bitmiş diye bakarız. Yunanistan'da bize karşı genel bir antipati var. Ben inşallah orada başarılı olursam bir şekilde bu iki ülkenin dostluğuna katkıda bulunacağımı düşünüyorum." ifadelerine yer verdi.

5haber.com  | Ankara

(Vatan)

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.