Adana Sular Kavşağında Halk Otobüsü Alev Aldı: Araç Kullanılamaz Hale Geldi

Adana'da bir halk otobüsünün motor kısmı bir anda alev aldı. Sular Kavşağında yaşanan olayda facianın eşiğinden dönülürken araç, yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. İşte ayrıntılar ve bölgeden alınan görüntüler.

Yayınlanma:
Adana Sular Kavşağında Halk Otobüsü Alev Aldı: Araç Kullanılamaz Hale Geldi

Adana'da bir halk otobüsü, setir halindeyken alev aldı. Otobüsün motor kısmından çıkan yangın sonucu araç, kullanılamaz hale geldi.

Adana'nın Seyhan İlçesinde bulunan Regülatör Köprü-100'üncü Yıl Mahallesi hattında çalışmakta olan ve İsrafil Ünver yönetiminde olduğu belirtilen 01 J 0191 plakalı halk otobüsü, Sular Kavşağı'ndaki kırmızı ışıkta beklerken, motor kısmından alev aldı. İsrafil Ünver, otobüsteki 5 yolcuyu tahliye edip yangın tüpüyle alevlere müdahale etti. Alevler kısa sürede yayılıp otobüsü sararken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Otobüste çıkan yangın, bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Otobüsün kullanılmaz hale geldiği yangın nedeniyle trafiğe kapanan kavşak, aracın kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Otobüs şoförü İsrafil Ünver, "Şansımızdan fazla yolcu yoktu, 5 kişi vardı, dumanı fark edince onları da indirdim" sözleri ile facianın eşiğinden dönüldüğünü ifade etti.

Son günlerde sık yaşanan yangınlar ve kazalar ülke genelinde tedirgin ediyor. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada sürücülerin bu konularda dikkatli olması konusunda uyarıda bulunuldu.

Gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresin, takipte kalın.

5haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.