Adana'da Bir Markete Ses Bombalı Saldırı Düzenlendi: 1 Yaralı

Adana'da bir markete yüzü maskeli 3 kişi tarafından ses bombalı saldırı gerçekleşti. İşte bölgeden alınan son dakika bilgileri ve patlamanın detayları.

Yayınlanma:
Adana'da Bir Markete Ses Bombalı Saldırı Düzenlendi: 1 Yaralı

Adana'dan son dakika haberi geldi. Adana'da bir markete ses bombalı saldırı düzenlendi.

Alınan son dakika bilgisine göre Merkez Seyhan İlçesinin Şakirpaşa Mahallesinde, PKK sempatizanları tarafından düzenlenen ve sık sık görülen gösterilerde bu akşam ses bombası kullanıldı. Şakirpaia'da bulunan bir markete yüzleri maskeli 3 kişi tarafından atılan ses bombası atıldı. arketin kapatılması sırasında gerçekleşen saldırı sırasında market görevlisi Rıfat Çetinel hafifi şekilde yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Çetinel'in sağlık durumunun iyi olduğu, patlama nedeniyle duyma kaybı yaşadığı öğrenildi. Olay sonrası bölgeye polis ve özel harekat ve terörle mücadele ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen ekipler, yeni bir saldırının olmaması için market çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Polis ekipleri, büyük çapta hasar oluştuğu gözlemlenen marketin giriş bölgesinde de incelemelerde bulundu. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, politika haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.