İstanbulda çok sayıda yaralı var

Adana'nın merkez Seyhan İlçesinde bulunan Denizli Mahallesinde silahlı kavga çıktı. Kavga sonucu 10 kişi yaralandı. İşte detaylar ve bölgeden alınan bilgiler.

Yayınlanma:
İstanbulda çok sayıda yaralı var


Son zamanlarda istanbul genelinde tarihi dizilerin çekimleri ve tarihi film yapımcılarının bölgeye olan ilgisi artış gösterdi. Özellikle tarihi kalıntıların olduğu bölgelerde yapılan çekimlerde görev alan bayanlar genellikle rahat tavırlarıyla dikkat çekiyor. Figüran veya ufak roller de görev yapan bu tarz bayanların ajans ile bağlantılarının olduğu anlaşıldı. Buralara üye olan bayanlar kendilerine iş verildiğinde hemen rollerini en iyi şekilde yerine getirdiği anlaşıldı.
Son gelen bilgiler de çalışmış olduğu ajanstan sebepsiz yere çıkışı verilen gerekli şikayetlerde bulunduğunu fakat herhangi bir geri dönüş yapılmadığını söyledi. Yaptığı çalışmaları layıkıyla yerine getirdiğini fakat herhangi bir sebep gösterilmeden ajans ile ilişiğinin kesilmesinin nedenini öğrenmek istediğini açıkladı. Fakat işletmeden herhangi bir yanıt veya herhangi bir cevap gelmedi.
İstanbul genelinde yapılan çekimlerde istanbul halkının da görev alması belirli düzeyde ekonomik açıdan rahatlamasını sağlıyor. Bu gibi çalışmalar da etkin rol oynayan bayanlar özellikle şehrin tanıtımında veya dizilerin kültürel zenginliklerini ortaya çıkarılmasında çalışmalar sergiliyorlar. Ünlü sanatçılar ile aynı sahnede olmanın heyecanını yaşayan bayanlar ajans ile bağlantılarının kesilmesinden üzüntü duyduklarını yapılan röportajlarda açıkça dile getirdiler. Son dönemlerde mankenlik ajanslarında da  bu tür bayanların çalışmış olması gençlerin bu yöne yönelmesine neden oluyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.