Adana'da kamyon ile motosikletin çarpıştığı feci kaza: 17 ve 19 yaşında iki genç öldü

Son dakika haberi Adana'dan geldi. Adana'da meydana gelen trafik kazasında bir kamyon ile motosiklet çarpıştı ve 2 kişi öldü. İşte yaşanan olayın detayları.

Yayınlanma:
Adana'da kamyon ile motosikletin çarpıştığı feci kaza: 17 ve 19 yaşında iki genç öldü

Adana'da bir kamyon ile motosiklet çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada motosiklette bulunan 17 yaşındaki Bekir Büyükoruç ile 19 yaşındaki Kadir Zengin hayatını kaybetti, 15 yaşındaki Cumali Kedalı ise ağır şekilde yaralandı.

Önceki akşam saat 22.30 sularında Adana'nın merkez Yüreğir İlçesi D-400 karayolu üzerinde bulunan Kürkçüler mevkisinde meydana gelen kazada, sürücüsü henüz öğrenilemeyen 01 DG 521 plakalı bir kamyon, Bekir Büyükoruç yönetiminde olduğu tespit edilen plakasız motosikletle çarpıştı. İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü Bekir Büyükoruç olay yerinde yaşamını yitirirken Kadir Zengin ve Cumali Kedalı ise yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Kadir Zengin Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Cumali Kedalı ise Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılarak buralarda tedavi altına alındı. Tedaviye alınan yaralılardan Zengin de doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kaza yerine gelen gençlerin yakınları, sinir krizi geçirip, uzun süre gözyaşı döktü.

Polis ekipleri, kaza sonrası kaçan kamyon şoförünü yakalamak için çalışma başlattı.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.