Adana'da trafik kazası: 200 metre boyunca sürüklenen kişi feci şekilde can verdi

Adana'da feci bir trafik kazası oldu. Otoyol'da meydana gelen kazada araç altında kalan kişi, 200 metre boyunca sürüklenerek can verdi. İşe detaylar.

Yayınlanma:
Adana'da trafik kazası: 200 metre boyunca sürüklenen kişi feci şekilde can verdi

Son dakika haberi Adana'dan geldi. Alınan son bilgilere göre Adana'da bir trafik kazası oldu. Otoyolda meydana gelen trafik kazasında, otoyolda karşıya geçmeye çalışan 38 yaşındaki Bünyamin Nergiz, bir otomobilin altında 200 metre sürüklenerek feci şekilde can verdi.

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nun (TAG) 15'inci kilometresinde gece saat 01.30 sularında meydana gelen kazada, Adana'dan Mersin yönüne gitmekte olan 31 yaşındaki Hasan Mete'nin yönetiminde olan 34 YP 883 plakalı otomobil, karşı yöne geçmeye çalışan Bünyamin Nergiz'e çarptı. Çarpma sonucu otomobilin altına düşen Nergiz, yaklaşık 200 metre boyunca sürüklendi. Kazayı, yoldan geçen bir başka aracın sürücüsü fark edip, Mete'yi uyarması üzerine sürücü Mete olay yerinden yaklaşık 500 metre ileride anca durabildi. Kazanın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kontrol ettiği Nergiz'in hayatını kaybettiği anlaşıldı. Şoka giren otomobil sürücüsü Hasan Mete, polis ekiplerine "Önüme bir şey çıktı, ama ne olduğunu fark etmedim. Köpek sandım, ilerlerken başka bir sürücü uyardı. Alkollü değilim, kaçmadım" şeklinde açıklama yaptı.

Bünyamin Nergiz'e otomobiliyle çarparak ölümüne neden olan Hasan Mete, gözaltına alındı. Geriye, elinde parçalanan poşetten saçılan diploma ve not kağıtları kalan Nergiz'in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Son dakika haberlerinden, Adana haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.