Adana'da Yolun Ortasına Park Edilmiş 71 Plakalı Araç Paniğe Neden Oldu

Adana'nın Seyhan İlçesinde meydana gelen olayda, yolun ortasına park edilmiş 71 plakalı araç, çevredeki vatandaşların ihbarı ile bomba şüphesiyle polise ihbar edildi. İşte bölgeden alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Adana'da Yolun Ortasına Park Edilmiş 71 Plakalı Araç Paniğe Neden Oldu

Adana'da cadde ortasında bulunan bir araç, bomba yüklü olması şüphesiyle polis tarafından arandı. Cadde ortasına park edilen aracın plakası, Kayseri'de geçtiğimiz gün gerçekleşen bombalı saldırıda kullanılan aracın plakasının başı olan 71 plaka olması polisi harekete geçirdi. Sahibinin cadde ortasına park ettiği arabayı inceleyen polis ekipleri, aracın sahibinin ortaya çıkmasının ardından rahat bir nefes aldı.

Adana'nin Merkez Seyhan İlçesi Özler Caddesi üzerinde bulunan İlçe Tapu Müdürlükleri önünde yolun ortasında sürücü kapısı hasarlı ve camı olmayan 71 DT 887 plakalı otomobilden şüphelenen vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Aracın başına gelen polis ekipleri, plaka kayıtlarından sahibine ulaşmaya çalıştı, ancak kayıtlardaki hata nedeniyle başarılı olamayan ekipler çevrede önlem almaya başladı. Otomobilin çevresindeki vatandaşları uzaklaştıran ekipler olay yerine bomba uzmanı istedi. Ekipler çevre güvenliğini alıp şüpheli araca müdahaleye hazırlanırken otomobilin sahibi Emrah Kaçar ortaya çıktı. Polislerin incelemesi için otomobilin bütün kapılarını, motor bölümünü ve bagaj kapağını açan Kaçar, "Tapu işlemleri için gelmiştim, sağda park etmiş araçlar vardı, o yüzden böyle bıraktım. Onlar da hareket edince benim otomobilim ortada kalmış" dedi.

Polislerin arama yaptığı otomobilde, şüpheli bir durum olmadığı anlaşıldı. Olay yerine çağrılan trafik polisi, Emrah Kaçar'a 96 TL hatalı park cezası yazdı. Cadde yeniden trafiğe açıldı.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.