Adı Erhan Çelik'le anılan sosyetik güzel Elif Dürüst kimdir, kaç yaşındadır?

Magazin dünyasında yer alan habere göre Gülben Ergen'den geçtiğimiz aylarda boşanan Erhan Çelik'in adı, ünlü sosyetik güzel Elif Dürüst ile anılmaya başlandı. İşte Elif Dürüst hakkında detaylı bilgi ve ikilinin aşk hayatı.

Yayınlanma:
Adı Erhan Çelik'le anılan sosyetik güzel Elif Dürüst kimdir, kaç yaşındadır?

Gülben Ergen ile sona eren evliliğinin ardından adı Ece Erken ile anılan haber spikeri Erhan Çelik'in adı şimdilerde de Elif Dürüst ile anılmaya başlandı. Başarılı haber sunucusu, magazin dünyasında yer alan habere göre Seren Serengil'in ortaya attığı bu iddia, magazin gündemini değiştirdi.

Geçtiğimiz Aralık ayında Gülben Ergen ile olan evliliğini sona erdiren ünlü haber sunucusu Erhan Çelik'in, bu boşanmasının ardından bir süre Ece Erken ile sevgili olduğu iddiaları gündemde yer almıştı. Alınan son bilgilere göre de ünlü sunucu Çelik, sosyetik güzel Elif Dürüst ile aşk yaşamaya başladı.

Anadolu yakasında bulunan bir balıkçıda beraber yemek yiyen ve ilişkilerinin temelini atan ikili, dikkatleri çekmemek için mekandan ayrı bir şekilde ayrıldı. Duymayan Kalmasından Seren Serengil'in haberine göre beraber yemek yeyip sohbet ettikleri balıkçıda oldukça samimi olan ikilinin güzel vakit geçirdiği öğrenildi.

Öte yandan Erhan Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımı ile 'Bugün günlerden mutluluk' dedi ve gözleri üzerine çekti.

Elif Dürüst Kimdir?

Ünlü sosyetik güzel Elif Dürüst, 1970 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. İş adamı ve sanayici olan Ekrem Dürüst'ün kızı olan Elif Dürüst'ün annesi ev hanımı Gül Dürüst'tür. İlköğretimini Özel Kalamış İlkokulunda tamamlayan Elif Dürüst, ortaokul eğitimini de Notre Dome de Sion'da tamamladı. Elif Dürüst İstanbul Üniversitesi Siyasa Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü (İngilizce) mezunudur.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.