Adil Öksüz'ün Kuzeni Zübeyir Öksüz Yurtdışına Kaçmak Üzereyken Yakalandı

FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olan Adil Öksüz'ün kuzeni Zübeyir Öksüz, İzmir'de yurtdışına kaçmaya çalışırken yakalandı.

Yayınlanma:
Adil Öksüz'ün Kuzeni Zübeyir Öksüz Yurtdışına Kaçmak Üzereyken Yakalandı

Darbe girişimi sonrasında Fethullahçı Terör Örgütü Paralel evlet Yapılanmasına yönelik İzmir' de başlatılan soruşturma kapsamında, emniyet ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, terör örgütü FETÖ'nün Hava Kuvvetleri İmamı olduğu belirtilen Adil Öksüz'ün kuzeni, Zübeyir Öksüz, havalimanında yurtdışına kaçmaya çalışırken yakalandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin İzmir merkezli, İstanbul, Iğdır, Muğla ve Kütahya'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) sözde 'Bornova eyaleti'nde örgüt adına faaliyet göstermekte olan ve OHAL kapsamında yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Çalışkan Girişimci İş Adamları Derneği, Helezon Gençlik ve Spor Derneği ile Mersinli Yeni Mahalle Cami Yaptırma Yaşatma Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğine yönelik bu sabah yaptığı operasyonda örgütün Hava Kuvvetleri İmamı olduğu iddia edilen firari Adil Öksüz'ün kuzeni Zübeyir Öksüz'ün de yakalandığı ortaya çıktı.

İzmir'de yaşadığı tespit edilen ve terör örgütü FETÖ' nün sözde Hava Kuvvetleri İmamı olan Adil Öksüz'ün İzmir'de yaşayan Zübeyir Öksüz'ün sabah baskın yapılan Helezon Gençlik ve Spor Derneği'nde yöneticilik yaptığı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda yurt dışına kaçmak isterken yakalandığı bildirildi. Örgütün kriptolu haberleşme sistemi 'ByLock' kullanıcısı olduğu da öğrenilen Zübeyir Öksüz sorgulanmak üzere emniyete getirildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, ekonomi haberlerinden, ekonomi haberlerinden, politika haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5Haber' i takipte kalın.

5Haber.com  | İzmir

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.