Adli ve İdari Hakimlik Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ÖSYM tarafından önceki gün gerçekleştirilen adli ve idari hakimlik sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli mi?

Yayınlanma:
Adli ve İdari Hakimlik Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

24 Aralık Cumartesi günü, ÖSYM tarafından yapılan adli ve idari hakimlik sınavları gerçekleşti. Sınavların tamamlanmasının ardından binlerce hakim adayı internet üzerinde sınavın sonucunun ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Peki sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Adli ve İdari Hakimlik sonuçlarına nereden ulaşabilirim? Detaylar ve alınan son bilgiler haberimizin devamında.

SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI. SONUÇLARINIZI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

24 Aralık Cumartesi günü saat 10.30'da başlayan sınavda adaylardan, yönlendirilen sorulara 130 dakika içerisinde cevap verilmesi istendi. Sınavın tamamlanmasının ardından ise sınava giren binlerce hakim adayı internet üzerinden ve ders notlarından sınav sorularının cevaplarını araştırdı.

Sınava giren adaylardan alınan bilgilere göre sınavın bilgiye dayalı olduğu sürenin yeterli olduğu bilgisi alındı.

Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ÖSYM tarafından yapılan adli hakimlik sınavının sonuçları için Başkanlıktan net bir tarih açıklaması gelmedi. Sınav takviminde yer alan bölüm ÖSYM tarafından boş bırakılırken sınav sonuçlarının önümüzdeki üç hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

ÖSYM tarafından, önceki dönem yapılan adli ve idari hakimlik sınav sonuçları sınavın tamamlanmasının üzerinden yaklaşık olarak üç hafta geçtikten sonra açıklanmıştı.

Adli ve İdari hakimlik sınav sonuçlarından, ÖSYM sınav duyurularından ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.