Afyon'da Bir AVM'de Emekli Başkomiser Dehşeti: Yeğeni ve Eşini Kurşuna Dizdi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesinde bir AVM'de emekli başkomiser, yeğeni ve eşine kurşun yağdırdı. Yeğeni ve eşine kurşun yapdıran emekli başkomiser yeğenini öldürürken, ağır yaralanan eşi de kurtarılamadı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Afyon'da Bir AVM'de Emekli Başkomiser Dehşeti: Yeğeni ve Eşini Kurşuna Dizdi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesinde emekli başkomiser dehşeti yaşandı. Bir alışveriş merkezinde yeğeni ve onun eşi ile gezmekte olan emekli başkomiser Nurettin Çankaya, tartıştığı çifte kurşun yağdırdı. Yeğeni 35 yaşındaki Gönül Eryeğen'i öldüren Çankaya, eşi 44 yaşındaki Yunus Eryeğen'i ise ağır şekilde yaraladı.

Bugün akşam saat 21.30 sularında Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi Ece Mahallesi Uzun Çarşı'da bulunan bir alış veriş merkezinde meydana gelen olayda, emekli başkomiser Nurettin Çankaya, alışveriş merkezinde karşılaştığı yeğeni Gönül Eryeğen ve eşi Yunus Eryeğen ile henüz belirlenemeyen sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Nuretin Çankaya, yanında taşıdığı beylik tabancasını çekip, Eryeğen çiftine peş peşe ateş etti. Gönül ve Yunus Eryeğen çifti, emekli başkomier Nurettin Çankaya'nın ateş açması sonucu kanlar içinde yere yığılırken, çevredekiler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bir çocuk annesi Gönül Eryeğen, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Yunus Eryeğen ise ilk müdahalenin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayın ardından Nurettin Çankaya, polis merkezine giderek teslim oldu.

Yunus Eryeğen'de Öldü

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde emekli başkomiser Nurettin Çankaya'nın alışveriş merkezinde tartıştıktan sonra tabancayla öldürdüğü yeğeni 35 yaşındaki Gönül Eryeğen'in ağır yaralı eşi 44 yaşındaki Yunus Eryeğen de yaşamını yitirdi.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Afyonkarahisar

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.