Afyonkarahisar'da Gizli Buzlanmada Feci Kaza!! 11 Araç Çarpıştı: 10'dan Fazla Yaralı

Afyonkarahisar'da son günlerde etkili olan soğuk hava ile yolda meydana gelen gizli buzlanma nedeniyle trafik kazası oldu. 11 aracın karıştığı zincirleme kazada 10'dan fazla kişi yaralandı. İşte bölgeden alınan son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Afyonkarahisar'da Gizli Buzlanmada Feci Kaza!! 11 Araç Çarpıştı: 10'dan Fazla Yaralı

Son dakika haberi Afyon'dan geldi. Son günlerde bölgede etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle buzlanan yolda 11 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Afyonkarahisar'da 8 TIR, 2 otomobil ve bir yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazasında 10'u aşkın kişi yaralandı.

Bugün sabah saatlerinde Afyonkarahisar- Antalya karayolunun Sinanpaşa İlçesi yakınlarında bulunan Damlalı Boğazı'nda meydana gelen zincirleme trafik kazaya, yolda meydana gelen gizli buzlanma nedeniyle 8 TIR, 2 otomobil ve yolcu otobüsü karıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında toplam 10'u aşkın kişinin yaralandığı belirtildi.

Yaralılar ambulanslarla hastanelere götürülürken, ulaşıma kapanan yolun açılması için çalışmalar sürüyor.

Adana'da Kaza

Adana'da tarım işçilerini taşıyan midibüsün Seyhan Belediyesi'ne ait çöp kamyonuna yandan çarpması sonucu 2'si ağır, 15 kişi yaralandığı haberi bu sabah geldi. Olayın detayları için TIKLAYIN

KArayolları tarafından yapılan açıklamada gizli buzlanma nedeniyle araç sürücülerinin daha dikkatli olması istendi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, Türkiye haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com'u takipte kalın.

5haber.com  | Afyonkarahisar

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.