Ahmet Kural ile Murat Cemcir "Sie Leigt Mein In Armen" Şarkısı ile Beyaz Show'u Salladı

Önceki akşam yayınlanan Beyaz Show'a konuk olan Ahmet Kural ile Murat Cemcir, program sırasında okudukları Almanca şarkı, izleyiciler tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı.

Yayınlanma:
Ahmet Kural ile Murat Cemcir "Sie Leigt Mein In Armen" Şarkısı ile Beyaz Show'u Salladı

Önceki akşam ekranlara gelne son bölümü ile yine izleyicileri kahkahalara boğan Beyaz Show'da Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in şarkı performansları geceye damgasını vurdu.

Geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren Çalgı Çengi İkimiz filmi ile gündemde adından bahsettiren ikili 13 Ocak Cuma gecesi yayınlanan bölüme konuk oldular. İkilinin yanı sıra 13 Ocak Beyaz Show'a Cengiz Kurtoğlu, Sertap Erener, Rasim Öztekin ve Esra Erol'da programa katılanlar arasındaydı.

Yayınlanan yeni bölümde Ahmet Kural ile Murat Cemcir okudukları şarkıları ile yine geceye ve magazin dünyasına damgasını vurdu. İkili okudukları Almanca şarkı ile izleyicilerden büyük bir beğeni aldı. Komedyen ikili, şarkıyı Çalgı Çengi filminde söyleyecekleri için ezberlediklerini belirtti. Murat Cemcir ile Ahmet Kural'ın söyledikleri "Sie Leigt Mein In Armen" adlı parçayı 2000 'li yılların başında Çetin Çetinkaya adlı gurbetçi bir şarkıcı tarafından söylenmişti. İkilinin Beyaz Show'un önceki akşam ekranlara gelen bölümünde seslendirdikleri parça Youtube trend video aramalarında üst seviyelerdeki yerini aldı.

6 Ocak tarihinde vizyona giren Çalgı Çengi İkimiz filmi sonrasında konuk oldukları Beyaz Show'da Ahmet Kural ve Murat Cemcir filmde seslendikleri düğün şarkısını stüdyoya da taşıdı. Çetin Çetinkaya'ya ait Zu Spat ( Sie Leigt Mein In Armen) şarkısını seslendiren ikiliye stüdyodaki konuklar da eşlik etti.

Gündem haberlerinden, magazin haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.