AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısından İzmir'in Kızları Tartışmasına Yeni Boyut

Katıldığı bir televizyon programında gündemdeki İzmir Kızları tartışmalarını değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tozlu, konu hakkında ağır eleştirilerde bulundu.

Yayınlanma:
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısından İzmir'in Kızları Tartışmasına Yeni Boyut

AK Partili yöneticiler ile CHP'liler arasında son günlerde çıkan 'İzmir'in Kızları' tartışması devam ederken konu hakkında AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tozlu yeni bir açıklamada bulundu. 

Bir televizyon programında yaptığı konuşma gündemde olan bu konu üzerinden manipülasyon yapıldığını ileri süren Mehmet Tozlu, "Kullanmış olduğum cümleyi anlamından kopararak beyin ve kafatası arasında kendince mekik dokuyan, farklı anlamlandıran, bunun üzerinden sözüm ona belden aşağı vuracağını sanan zavallı zevatlara açık ve net bir şekilde belirteyim. Ne siz, ne de tasmanızı elinde bulunduranlar amacınıza ulaşamayacaksınız" sözleri ile düşüncelerini aktardı.

Kadınlara Yaptığımız Hizmetler Gözardı Edilemez

AK Parti iktidarı olarak kadınlara yönelik yaptıkları hizmetlerin görmezden gelinmemesi gerektiğinin altını çizen Mehmet Tozlu, tepkisini şöyle dile getirdi:

"Sizin gibi aymazlar, Cumhuriyet tarihi boyunca yapmış olduğunuz hizmetlerin on mislini Ak Parti'de görmüş olmanın ruhsal çöküntüsünü yaşıyorsunuz. Bu çöküntü öylesine bir hal almış ki; idrak yollarınızı kapatmış, gözlerinizi kör etmiş, kalbinizi mühürlemiş durumda. Ben Ak Parti'nin bir neferi olarak daima şunu söylerim; Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la, İzmir ise Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın özverili çalışmaları ile ilk defa hizmet görür oldu."

CHP Zihniyeti Tüm Güzelliklerin Düşmanıdır

Açıklamasında ağır eleştirilere de yer veren Tozlu sözlerine şu şekilde devam etti:

"Israrla iddia ediyorum CHP zihniyeti İzmir'in kızları da dahil bütün güzelliklerinin düşmanıdır. Denizinin havasının suyunun trafiğinin düşmanıdır. CHP İzmir'de bir estetik katliamı yapmıştır. Bir prensesi dilenci yapmıştır. Güzel İzmir'in güzel insanlarını yıllarca bitmeyen hizmetsizliklerinize boğdunuz. Şimdi de kalkıp utanmadan sıkılmadan 'Cümlenin öncesi, sonrası ve vermek istediği mesaj' arasında bağ kurmadan, kendinizce 'salvolar' diziyorsunuz. Bre maksadını aşan çapsız efendiler! Bilesiniz ki; Üç beş zevatın cümleleri bizlerin CHP'ye muhalefet etme girişimlerimize engel olamayacak. Sizler konuşacak bizler hizmet yapacağız. Sizler dedikoduyla kendinizi tüketecek, bizler kentimiz için üretmeye her zaman devam edeceğiz."

5haber.com  | İzmir

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.