AK Parti Kulislerinden Flaş İddia: "Hayır Bloku En Yüksek Seviyeye Ulaştı"

AK Parti kulislerinden edinilen son dakika bilgilerine göre hayır blokunun ulaşabileceği en yüksek seviyeye ulaştığı belirtilirken, artık evet oylarının yükselişe geçeceği konuşuluyor. İşte detaylar.

Yayınlanma:
AK Parti Kulislerinden Flaş İddia: "Hayır Bloku En Yüksek Seviyeye Ulaştı"

Önceki gün gerçekleşen AK Parti geup toplantısı sonrasında kulislerin nabzını tutan Hürriyet Gazetesi ekibi, referandum araştırmasına devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi kulislerinin nabzını tutan ekip, rteferandum öncesi anket sonuçları ve partinin rotasını araştırdı. Alınan son bilgilere göre AK Partililerin, "Hayır bloku oluştu, ulaşabileceği en yüksek seviyeye ulaştı. Bundan sonra evet oylarında artış başlayacak. Çünkü kararsızların içinde en fazla geçmişte AK Parti'ye oy vermiş olan kesimler yer alıyor" şeklinde konuşulduğu ortaya çıktı.

Bu detaylara haberinde yer veren Hürriyet yazası Selvi, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingleri moralleri yükseltmiş. Cumhurbaşkanı 16 Nisan'a kadar 30 ile gidecek. Ancak, Erdoğan'ın bu sayıyı ikiye katlayıp en az 60 ile gitmesi bekleniyor. Referandumda AK Parti'nin en büyük umudu, Cumhurbaşkanı Erdoğan."  ifadelerine yazısında yer verdi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.