Akbank'tan düşük faiz 48 ay vadeli 20 bin TL anında kredi kampanyası (Online başvuru)

Akbank tarafından düzenlenen kredi kampanyasında müşterilere uygun faizli ve yüksek vadeli anında kredi sağlanıyor. İşte kredi kampanyasının detayları ve başvuru şekli.

Yayınlanma:
Akbank'tan düşük faiz 48 ay vadeli 20 bin TL anında kredi kampanyası (Online başvuru)

Türkiye Bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan ve her dönem düzenlediği uygun kredi kampanyaları ile binlerce müşteriyi çekmeyi başaran Akbank, bir kredi kampanyası daha düzenliyor.

Uzun yıllardan bu yana ülkemizde müşterilere büyük hizmetler sunan ve gerek güler yüzlü gerekse samimi ilişkileri ile her kesimden vatandaşa hitap eden Akbank, yeni bir kredi kampanyası düzenliyor. Banka tarafından müşterilere özel düzenlenen bu kredi kampanyasında, nakit ihtiyacı olan müşterilere en hızlı finans desteğinin verilmesi ön görülüyor. Düzenlenen bu kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, banka şubesine kadar gitmeye gerek yok. Evinizde veya iş yerinizde oturduğunuz yerden krediye başvuru yapabilirsiniz.

Her kesimden vatandaşın faydalanacağı bu kredi kampanyasında, vatandaşların gelirlerine göre kredi miktarı ve geri ödeme planı oluşturuluyor. Finans ihtiyacını karşılamak için başvurabileceğiniz kredi kampanyasında müşterilere 20 bin liraya kadar nakit imkanı sunuluyor.

24 Ay Vade

10 bin liralık anında kredi için yapacağınız başvuruda kredi vadesini 24 ay olarak belirlemeniz durumunda geri ödeme olarak aylık 510.44 lira ödemeniz olacaktır. 10 bin lira 24 ay vade için bankanın uyguladığı kredi faiz miktarı 1.41'dir.

48 Ay Vade

Anında kredi için 48 ay vade isteyen müşteriler, bunun geri ödemesi olarak aylık 305.93 lira ödemesi olacak.

Akbank anında kredi için tavan vade seçeneği 24 ay olarak belirlenmiştir. Öte yandna kredi tahsis ücreti olarak kredi ücretinin binde 5'i alınır.  Bu da 10.000 TL ihtiyaç kredisi için tahsis ücreti 50 TL, 20.000 TL ihtiyaç kredisi için tahsis ücreti 100 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Başvuru için aşağıda bulunan adresi yeni sekmede açarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

" "

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.