Akhisar Galibiyeti Sonrası Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş'a Övgü Dolu Sözler

Akhisar Belediyespor'u 3-1 yenmeyi başaran Beşiktaş'a ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den övgü dolu sözler geldi. İşte Dilmen'in Beşiktaş Değerlendirmesi.

Yayınlanma:
Akhisar Galibiyeti Sonrası Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş'a Övgü Dolu Sözler

Rakiplerinin puan kaybettiği haftada Akhisaar Belediyespor'u üstün bir oyun ortaya koyarak 3-1 yenen ve liderliğini pekiştiren siyah beyazlı takıma eski futbolcu ve ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'den övgü dolu sözler geldi.

Rıdvan Dilmen yaptığı açıklamasında Beşiktaş'a övgü dolu sözler söylerken, takımın çok iyi bir durumda olduğu belirtti. Dilmen, "İlk yarı 5-1 falan biterdi. İyi futbol vardı. Pas, şut, hücum! Var oğlu var. İlk yarı aslında 2-0'la sonucu bitirmezdi. 3'ü bulmanız lazımdı. Yiyeceğiniz bir gol rakibi ümitlendirirdi ve ikinci yarıda 3. golü buldu Beşiktaş. 3. golden sonra artık Galatasaray maçı başladı. Kendileri açısından derbi final maçı değil ama bir rakibini daha saf dışı bırakmak açısından bir derbi olacaktır." açıklamalarında bulundu.

3-0'dan Sonra Derbiyi Düşündüler

Gelecek hafta oynanacak olan Galatasaray derbisine değinen Dilmen, "Beşiktaş geçen sezonun şampiyonu olarak bugün özellikle ilk yarıdaki futboluyla maçı kazandı. 3-0'dan sonra da ikinci yarıda biraz Galatasaray derbisini düşünmeye başladılar ve bu da olacaktır. Maçı kopardılar zaten."

Yılın En Çok Gol Atan Takımı

Beşiktaş hücumundan da övgü ile bahseden Rıdvan Dilmen, "Bu ligin en çok gol atan takımı geçen yılın şampiyonu ikinciye 4 üçüncüye 7 dördüncüye 10 puan fark attı. Ahmet beyin bu tür tuzak sorulara cevap vermemesi lazım. Hatalar var mıdır vardır. Ama mutlaka bunu medya kanalıyla kaos yaratarak değil belgelerle bir şekilde halletmeniz lazımdır." sözlerini söyledi.

Zevk Veren Bir Takım

Beşiktaş'ın oyun yapısının izleyiciye zevk verdiğinin altını çizen Dilmen, "Oyuna hükmeden, zevk veren, şut atan bir takım varken hakem en çaresiz çözüm olur. Beşiktaş'ın lehine hakem hataları, Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre daha fazla olmuştur. Tosic'e verilen ceza az olmuştur. İyi niyetliysen kuraldaki ceza verilir. Neden böyle rapor yazıldı, futbolun kötü yönü bu." sözlerini söyledi.

Lig'in En İyi Futbolunu Oynayan Takım

Beşiktaş'ın oyununun ligdeki diğer takımlardan üstün olduğunu belirten Dilmen, "Beşiktaş maçı erken bitti. Kalan dakikalarda muhabbet ettik. Fenerbahçe maçında ise 90. dakikada insanlar tırnak yiyor. Beşiktaş, bu ligin en iyi futbol oynayan takımı, tartışmasız! Beşiktaş sezon başında şampiyonluğun benim için birinci adayıydı." sözlerini söyledi ve ekledi:

"Gerçekten saygıyı hak eden bir Beşiktaş var. Cenk'in bir demeci vardı daha önce, "Bana top gelince şöyle yap" diyormuş Quaresma abisi. O da onu yapıyor. Gitmek önemli yapmak önemli bir de vuruyor."

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.