Amedspor Kaptanını Gözyaşları İçerisinde Son Yolculuğuna Uğurladı

Önceki gün geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Amedspor'un kaptanı Şehmus Özer, Ergani'de düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Yayınlanma:
Amedspor Kaptanını Gözyaşları İçerisinde Son Yolculuğuna Uğurladı

Bir arkadaşının düğününe giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Amedspor'un Kaptanı Şehmus Özer'in cenazesi, bugün gözyaşları içerisinde Diyarbakır'ın Ergani İlçesinde toprağa verildi.

Elazığ'da gerçekleşen otopsi sonrasında cenaze, saat 15.00 sularında Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'ne getirildi. Ergani girişinde cenazeyi, Amedspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, yöneticiler, Amedsporlu futbolcu ve taraftarlar karşıladı. Cenaze daha sonra Ergani Gülbaran Mezarlığı'na götürüldü. Burada cenaze öncesi Ergani Belediyesi'ne ait iş makineleri kar temizleme çalışması yaparak mezarlığa giden yolu açtı. Cenazenin gelmesini bekleyen tecrübeli oyuncu Şehmus Özer'in ailesi ve yakınları, burada sinir krizi geçirdi.

Cenazenin mezarlığı getirilişi sırasında kadınlar Kürtçe ağıtlar yaktı. Cenaze, daha sonra Amedspor taraftarların ve yakınlarının omuzlarında mezarlığa getirildi. Burada cenaze namazı kılındı, tabutun üzerine Amedspor bayrağı asıldı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Özer, burada gözyaşları ile toprağa verildi. Amedspor Teknik Direk Direktörü Recep Bayık ise kaptanının ölümü ile ilgili soru sorun gazetecilerin sorularını ağlamaktan yanıtlayamadı.

Donarak Hayatını Kaybetmiş

Diyarbakır'da Amed Sportif takımının tecrübeli kaptanı Şehmus Özer, bir arkadaşının düğününe katılmak için gittiği Malatya'dan Diyarbakır'a dönerken, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Özer'in cesedi, uçuruma yuvarlanan aracında, 24 saat sonra bulundu. Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Nurullah Edemen, Şehmus Özer'in kazadan yaralı kurtulmuş olabileceğini ancak, kimsenin kazayı fark etmemesi nedeniyle 24 saat uçurumda kaldığı için donarak öldüğünü söyledi.

Selahattin Demirtaş'tan Taziye Mesajı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi'nden, trafik kazasında yaşamını yitiren Amed Sportif futbol takımı kaptanı Şeyhmus Özer'in ailesine ve Amed Sportif Kulübü Başkanı Nurullah Edemen'e taziye mesajı gönderdi. HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın cezaevinden yolladığı başsağlığı mesajı, şöyle:

"Amedspor'un kaptanı Şeyhmus Özer'in bir trafik kazasında yaşamını yitirmiş olmasını derin bir üzüntüyle öğrendim. Şeyhmus'a Allah'tan rahmet; ailesine, Amedspor taraftarlarına, futbolcularına ve yöneticilerine; bir bütün olarak futbol ve spor camiasına başsağlığı diliyorum"

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.