Amedspor'un Kaptanı Şehmus Özer Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Kendisinden iki gündür haber alınamayan Amedspor'un kaptanı Şehmus Özer'in, geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Amedspor'un Kaptanı Şehmus Özer Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Bir süredir kendisinden haber alınamayan Amedspor'un kaptanı Şehmus Özer'in trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Amedspor (Amed Sportif Faaliyetler) takımı kaptanı Şehmus Özer'in trafik kazası geçirdiği ortaya çıktı. Amedspot'un sosyal medya hesabı twitter üzerinden yapılan açıklamada başarılı oyuncu Şehmus Özer'in ölümü hakkında şu ifadelere yer verildi: "Güzel İnsan, Koca yürekli Lider,Kaptan. Seni Unutmayacağız Büyük Golcü...."

Amedspor takım kaptanı olan 36 yaşındaki Şehmus Özer'in bir düğün için Malatya'dan Mardin'e doğru giderken aracının uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybettiği alınan son dakika bilgileri arasında. Kendisinden iki gündür haber alınamayan takım kaptanı Şehmus Özer ile ilgili takımın Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Amedspor Takım Kaptanı Şehmuz Özer'i Trafik Kazasında Kaybettik. Başımız Sağolsun... Güzel İnsan, Koca yürekli Lider,Kaptan. Seni Unutmayacağız Büyük Golcü...."

Haber spor kamuoyunda büyük üzüntü yaratırken, futbolcu Şehmus Özer'in cenazesinin ne zaman toprağa verileceği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

TFF'den Taziye Mesajı

Futbol Federasyonu'nun mesajı şöyle;

"Amed Sportif Faaliyetler Kulübü futbolcularından Şehmus Özer'in geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Şehmus Özer'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Amed Sportif Faaliyetler camiasına başsağlığı dileriz."

Fenerbahçe'den Amedspor'a Taziye Mesajı

Fenerbahçe Kulübü ise şu ifadeleri kullandı;

"Türkiye Kupası'ndaki rakibimiz Amedspor'un takım kaptanı Şehmus Özer'in geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhum Şehmus Özer'e Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve Amedspor Kulübü başta olmak üzere tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz."

Spor haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.