Anadolu Adliyesi Önünde Silah Sesleri: 1 Kişi Yaralandı

İstanbul'un Kartal İlçesinde bulunan Anadolu Adliyesi önünde silah sesleri geldi. Bir araçtan ateş edildiği bilgisi elimize ulaşırken, ateş sonucu 1 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Anadolu Adliyesi Önünde Silah Sesleri: 1 Kişi Yaralandı

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi.

Kartal'da bulunan Anadolu Adalet Sarayı önünde silah sesleri, bölgede hareketliliğe neden oldu. Polis adliye önünde inceleme yaparken bir süre adliyeye girişler durduruldu.

Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda görülen cinayet davası sonrasında, öldürülen kişinin yakınlarından bir kişi, adliye önünde bekleyen karşı tarafın yakınlarından birine ateş açtı. Açılan ateş sonucu adliye önündeki bir şoför yaralandı.

Bir Araçtan Ateş Açıldı

Edinilen bilgiye göre, Anadolu 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bir cinayet davası görüldü. Dava sonrası öldürülen kişinin yakınlarından biri otomobille adliye önünden geçerken kapı önünde bulunan karşı tarafın yakınlarından bir kişiye 4-5 el ateş açtı. Kurşunlardan biri, Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı keşif icra aracı şoförüne isabet etti. Şoför yaralandı.

Ateş Eden Şüpheliler Tespit edildi

Olay sonrasında adliye ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı. Ağır Ceza Mahkemelerinin giriş kapısı olan B Blok -4. kat girişine polis ekiplerince bariyer çekildi. Vatandaşlar kısa bir süre için adliyeye alınmadı. Polisin yaptığı incelemelerin ardından adliyeye giriş-çıkışlar normale döndü. Polis kimliği belirlenen saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.