Anadolu Üniversitesi AÖF Bahar Dönemi Ara Sınav Sonuçları Açıklandı

Binlerce öğrencinin sabırsızlıkla beklediği Açıköğretim Fakültesi ara sınav sonuçları, Anadolu Üniversitesi tarafından açıklandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Anadolu Üniversitesi AÖF Bahar Dönemi Ara Sınav Sonuçları Açıklandı

Son dakika beklenen açıklama geldi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar dönemi Ara sınav sonuçları açıklandı.

Sınav sonucunuzu Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.

Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi ara sınav sonuçları için TIKLAYIN

AÖF Bahar dönemi ara sınav notunuzu, yukarıda verilen bağlantı üzerinden T.C. kimlik numaranızı girerek öğrenebilirsiniz.

Final Sınavları Ne Zaman?

Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen AÖF ara sınavlarının tamamlanmasının ardından binlerce aday, final sınavlarının tarihlerini araştırmaya başladı. Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Final sınavları 14-15 Ocak tarihlerinde yapılacak.

Öğrenciler Getirilen Yeni Sisteme Tepkili

AÖF sınavlarına getirilen 4 yanlış bir doğruyu götürme sistemine tepkili olan öğrenciler, bu sisteme tepki gösterdi. Sınavdan sonra ve sınav sonuçlarına göre aldıkları notlara bakan öğrenciler, getirilen sistemin bir an önce kaldırılmasından yana.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, eğitim haberlerinden, sınav haberlerinden, aöf haberlerinden, meb haberlerinden, ösym haberlerinden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.