Anadolu Üniversitesi AÖF Güz Dönemi Final Sınav Sonuçları Açıklandı (AÖF Sonuç Sorgulama) Son Dakika

Yüz binlerce öğrencinin beklediği AÖF güz dönemi sınav sonuçları açıklandı. Peki sınav sonuçlarına nereden bakabilirim? Sınav sonuçları hangi bağlantıda açıklandı? Cevaplar ve ayrıntılar haberimizde.

Yayınlanma:
Anadolu Üniversitesi AÖF Güz Dönemi Final Sınav Sonuçları Açıklandı (AÖF Sonuç Sorgulama) Son Dakika

Binlerce Açıköğretim Fakültesi öğrencisinin büyük bir merakla beklediği  güz dönemi final sınav sonuçları açıklandı.

Sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte yüz binlerce öğrenci internet üzerinden sınav sonuçlarına bakmak için araştırmalara başladı. Sınav sonucunun nereden açıklanacağını merak eden yüz binlerce öğrenci AÖF final sınav sonucu sorgulama şeklinde internet üzerinde arama yapıyor. İşte AÖF güz dönemi final sınav sonucu sorgulama sayfası.

Sınav sonucunu kontrol etmek isteyen AÖF öğrencileri, aşağıda yer alan bağlantı üzerinden öğrenci panellerine giriş yaparak sınav sonuçlarına ulaşabileceklerdir. Açılan pencerede yer alan kimlik bilgisi ve okul numarası ve şifre ile öğrenciler panellerine giriş yaparak Güz dönemi final sınavı sonuçlarına ve dönem sonu not çizelgelerine bakabileceklerdir.

AÖF Güz Dönemi Sınav Sonuçları İçin TIKLAYIN

Sınav Ne Zaman Yapılmıştı?

AÖF Güz dönemi final sınavları 14-15 Ocak tarihlerinde Türkiye genelinde düzenlenmişti.

Son dakika haberlerinden, AÖF haberlerinden, AÖF sınav sonuçlarından, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, eğitim haberlerinden, kamu haberlerinden, memur alım haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.