Anadolujet 1 TL'ye Uçak Bileti Kampanyası Başladı (Ucuz Uçak Bileti Nasıl Alınır?)

Anadolujet tarafından düzenlenen kampanyada müşterilere 1 TL'den başlayan uçak biletleri sunuluyor. Peki bu kampanyadan kimler faydalanabilir? Kampanya tarihleri ne zaman?Anadolujet bilet satın alma işlemi nasıl yapılır? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Anadolujet 1 TL'ye Uçak Bileti Kampanyası Başladı (Ucuz Uçak Bileti Nasıl Alınır?)

Türk havacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan Anadolufet, zaman zaman düzenlediği kampanyalar ile binlerce yolcunun ilgi odağı olmayı başarıyor. Türk Hava Yolları’nın (THY) alt markası olan Anadolujet, kuruluşunun 9’uncu yıl dönümünde flaş bir kampanya başlattı. Başlatılan kampanya ile iç hat seferlerinde uçak biletleri 1 TL’ye satışa sunulacak.

Anadolujet tarafından düzenlenen bu kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşlar, biletlerini 22-24 Nisan tarihleri arasında satın almalıdır. Bu tarihler arasında satın alınan biletler, 23 Mayıs-22 Haziran tarihleri arasında iç hatlarda alınabilecek. Alınan bilet için vatandaşlardan 1 TL'den başlayan ücretler tahsil edilecek.

Biletlerle ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen vatandaşlar, Anadolujet’in internet sitesi veya 444 25 38 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilecek.

Anadolujet, Türk Hava Yolları’nın alt markası olarak 2008’de kuruldu. 23 Nisan’da 5 uçakla seferlerine Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan başlayan Anadolujet’in bugün filosunda 32 uçak bulunuyor.

Biletler, yoğun taleple bitebileceğinden dolayı bilet almada erken davranılması, mağdur olunmamasına neden olur.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.