Ankara Kızılcahamam'da Feci Trafik Kazası: Anne ile Oğlu Öldü, 3 Yaralı

Alınan son dakika bilgilerine göre Ankara'nın Kızılcahamam İlçesinde meydana gelen kazada anne ile oğlu hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. İşte yaşanan olayın detayları.

Yayınlanma:
Ankara Kızılcahamam'da Feci Trafik Kazası: Anne ile Oğlu Öldü, 3 Yaralı

Ankara'ya bağlı Kızılcahamam İlçesi yakınlarında bir araç kontrolden çıkarak takla attı. Lastiği patladığı öğrenilen hafif ticari aracın takla atması sonucu meydana gelen kazada anne ile oğlu hayatını kaybederken 3 kişi de olayda yaralandı.

Bugün TEM yolunun İstanbul yönünde, Kızılcahamam Adaköy mevkisinde meydana gelen olayda, Konya yönünden İstanbul yönüne gitmekte olan ve 37 yaşındaki Ali Kurt yönetiminde olduğu açıklanan 35 UN 120 plakalı hafif ticari araç, lastiğinin patlaması sonucu sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla attı. Aracın takla atması sonucu meydana gelen kazada, sürücü Ali Kurt ile araçta bulunan eşi 35 yaşındaki Hatice Kurt, 6 aylık oğlu Huzeyfe Kurt ile isimleri belirlenemeyen 2 çocuğu yaralandı. İhbar üzerine kaza bölgesine sağlık ekipleri sevk edilirken, bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

Kaza sonucu yaralılardan Hatice Kurt ve Huzeyfe Kurt, kaldırıldıkları Kızılcahamam Devlet Hastanesi'nde yaşamlarını yitirdi. Ali Kurt ve iki çocuğu ise Dışkapı Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.