Ankara'da Bir Binada Patlama: 3 Yaralı (Patlama Sonrası Binanın Çökmesi Kameralarda)

Son dakika haberi Ankara'dan geldi. Gelen son haberler göre bir binada patlama olduğu bildirildi. Patlamanın doğalgaz nedeniyle olduğu üzerinde duruluyor. İşte bölgeden alınan son bilgiler ve patlama sonrası binanın çökme anı.

Yayınlanma:
Ankara'da Bir Binada Patlama: 3 Yaralı (Patlama Sonrası Binanın Çökmesi Kameralarda)

Son dakika haberi Ankara'dan geldi.

Ankara'nın Küçükesat semtinde bir binada patlama sesi duyuldu bildirildi. Edinilen son dakika bilgilerine göre atlamaya doğalgaz ya da tüpgaz patlamasının neden olması üzerinde duruluyor.

Çankaya İlçesi Küçükesat semti, Başçavuş Sokak'taki Tapu Kadastro Müdürlüğü'ne ait 3 katlı lojmanın 2'nci katında, bugün saat 21.20 sıralarında patlama meydana geldi. Birçok semtten de duyulan patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Doğalgazdan kaynaklandığı belirtilen patlamada binanın 2'nci ve 3'üncü katlarının bir cephesi, çatıyla birlikte çöktü, 3 kişi yaralandı.

Polis bölgede güvenlik önlemi alırken, yaralılar da ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Aynı sokakta oturan bir kişi, korkunç bir patlamanın ardından sarsıntı meydana geldiğini ve korku ile evlerinden dışarı çıktıklarını söyledi.

Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Karaaslan burada yaptığı açıklamada, ''Doğalgaz patlaması üzerinde duruyoruz. Doğalgaz inceleme uzmanları, çalışmalarını sürdürüyor. Ankaralılar rahat olsun. Terörle ilgili herhangi bir şüphe yok. İncelemelerimiz sürüyor'' ifadelerinde bulundu.

Çankaya Küçükesat semtinde bir evde patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle evin bir kısmı çöktü. Olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye sevk edildi. Enkazda arama çalışmaları başladı. Yetkililer patlamanın doğalgazdan kaynaklandığını belirtti.

Patlama Sonrası Binanın Çökme Anı

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haebr.com adresini takipte  kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.