Ankara'da Darbe Oluyor İddiası Vatandaşları Tedirgin Etti (Ankara'da Neler Oluyor?)

Gece saatlerinde sosyal medya üzerinde dolaşan iddiada Ankara'da yeni bir darbe girişiminin olduğu iddia edildi. Söylentiler üzerine bazı vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde nöbete gitti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Ankara'da Darbe Oluyor İddiası Vatandaşları Tedirgin Etti (Ankara'da Neler Oluyor?)

Ankara'da önceki gece sosyal medya üzerinde bir iddia dolaştı. Yayılan iddiada yeni bir darbe girişimi var söylentileri paniğe neden oldu.

Ankara'da dün gece yarısından sonra sosyal medya üzerinden bir iddia yayıldı. Yayılan iddiada bir askeri hareketlilik olduğu ve yen bir darbe girişimi olabileceği söylendi. Bu iddiaları sosyal medya üzerinde duyan bazı vatandaşlar, Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na giderek nöbet bekledi.

İddiaların sosyal medya üzerinde yayılmaya başlaması ile birlikte AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımladı. Külünk yayımladığı mesajda vatandaşların sakin olmasını, böyle bir durumun olmadığını söyledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk Twitter adresi üzerinden konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Sakin olun değerli kardeşlerin, Her şey kontrol altında." ifadelerini kullandı.

Bu mesaj sonrasında rahatlayan vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde nöbetlerini tamamladı ve evlerinin yolunu tuttu.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.