Ankara'da Okullar Yarın Tatil Mi?-Ankara Valiliği Son Dakika Açıklaması

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında bugün akşam saatleri için Ankara'da yine kar yağışının beklendiği belirtildi. Peki okullar yarın da tatil mi? İşte Valilikten gelen son dakika açıklaması.

Yayınlanma:
Ankara'da Okullar Yarın Tatil Mi?-Ankara Valiliği Son Dakika Açıklaması

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Ankara'da bu akşam yine kar bekleniyor. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklaması.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara için kar yağışı uyarısında bulundu. Meteoroloji tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada," Ankara’da bugün akşam saatlerinden sonra tekrar başlayacak kar yağışının yarın sabah saatlerine kadar aralıklarla devam edeceği ve yerde ki mevcut karın üzerine 5-7 cm kadar yeni kar örtüsü meydana getireceği tahmin ediliyor. Kar yağışı ile bu gece ve yarın sabah saatlerinde görülecek buzlanma ve don olayının neden olacağı ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi.

Valilikten Son Dakika Açıklaması: Okullar Tatil

Ankara Valisi Ercan Topaca, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Ankara'da okulların yarın tatil olacağını duyurdu. Vali Topaca yaptığı açıklamada şu ifadeyi kullandı: "Sevgili öğrenciler,yoğun kar yağışı ve buzlanma tehlikesi dolayısıyla, Ankara genelinde,30 Aralık günü okullar tatil edilmiştir. İyi geceler."

İnegöl'de Ankara Yolu Kapandı

Bursa’nın İnegöl İlçesi'ndeki Mezit Vadisi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle kayan bir TIR trafik akışını olumsuz etkiledi. TIR, çekici yardımıyla kurtarılırken kapanan trafik yeniden ulaşıma açıldı.

İnegöl'deki Mezitler Mevkii'nde yoğun kar yağışı trafik akışını olumsuz etkiledi. Karayolları 14'üncü Bölge ekipleri yol açma çalışmalarını sürdürürken İnegöl Bölge Trafik ekipleri İnegöl çıkışında yaptıkları denetimlerde zincirsiz ve kış lastiği bulunmayan araçların geçişine izin vermedi. Bu araçlar akaryakıt istasyonlarında bekletildi. Mezit’lerde bir TIR'ın kayması sonucu Ankara'ya gidiş yönü ulaşıma kısa süreli kapandı. Uzun araç kuyruğunun oluşmasına neden olan TIR'ın kurtarılması ile yol tekrar trafiğe açıldı.

Gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.