Antalya'da Firari Mahkum Jandarma'ya Ateş Açtı: 1 Jandarma Yaralandı

Antalya'da arazi tarama faaliyeti yürüten Jandarma ekiplerine ormanlık alandan ateş açıldı. Ateş açılması sonucu bir jandarma yaralandı. Ateş eden kişnin hapisten kaçan bir mahkum olduğu tespit edildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Antalya'da Firari Mahkum Jandarma'ya Ateş Açtı: 1 Jandarma Yaralandı

Son dakika haberi Antalya'dan geldi. Antalya'da Jandarmaya ateş açıldı.

Antalya'nın Konyaaltı İlçesi'nde arazi taraması yapmakta olan jandarma ekibine ormanlık alandan ateş açıldı.

Akşam saatlerinde meydana gelen saldırıda yaralanan bir uzman çavuş, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Güvenlik güçleri saldırının meydana geldiği bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Akşam saat 18.30 sularında Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, cinayet suçundan tutuklu bulunduğu Denizli D Tipi Cezaevi'nden firar eden A.Ç.'nin ormanlık alanda saklandığı bilgisini alan jandarma ekipleri, bölgeye operasyon düzenledi. Operasyon sırasında şüpheli A.Ç., jandarmaya ateş açtı. Uzman çavuş Hakan S. ayağından yaralanırken, ekiplerin de anında karşılık vermesi üzerine şüpheli kaçtı, Hakan S., bölgeye sevk edilen ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Takviye Ekipler Sevk Edildi

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis, jandarma ve Özel Harekat ekibi sevk edildi. Ekipler, kontrol noktası oluşturarak şüpheli kişi ve araçlar üzerinde uygulama başlattı. Kahverengi şapka, mont ve mavi kot pantolon giyen 1.70 boylarındaki A.Ç.'nin arandığı belirtildi.

Saldırının Terörle Bir İlgisi Yok

Antalya Valiliği yetkililerinden alınan bilgiye göre, olayın terör saldırısıyla ilgisi olmadığı belirtildi. Yetkililer yaptıkları açıklamada, Denizli Cezaevi'nden firar eden cinayet zanlısının yakalanmamak için jandarma ekiplerine ateş açtığı kaydedildi. Bölgede operasyonların devam ettiği ifade edildi.

Son dakika haberlerinden, terör operasyonlarından, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Antalya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.