Antalyaspor'un renklerine bağladığı Jeremy Menez kimdir? Kariyeri ve golleri

Süper Lig'in flaş ekibi Antalyaspor, yine flaş bir transfere imza attı. Antalyaspor Jeremy Menez ile anlaşma sağladı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Antalyaspor'un renklerine bağladığı Jeremy Menez kimdir? Kariyeri ve golleri

Flaş transfer haberi Antalyaspor'dan geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Antalyaspor, dünyaca ünlü Franszı oyuncu Jeremy Menez'i renklerine kattı.

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek isteyen Antalyaspor, hücum bölgesine önemli bir ismi getirdi. Akdeniz ekibi, forvet mevkisinin yanı sıra kanatlarda da forma giyebilen Bordeaux'nun yıldızı Jeremy Menez'i renklerine bağladığını duyurdu. Menez, bonservis bedeli ödenmeden alındı.

Jeremy Menez Kimdir?

7 Mayıs 1987 tarihinde Longjumeau, Fransa'da dünyaya gelen Menez, Monaco'daki şahane futbolunun ardından İtalya'nın Roma takımına transfer olmuştu.

Fransız futbolcuların, yurtdışındaki istikameti genellikle İngiltere oluyordu. Ancak Menez sessiz sedasız Roma'nın yolunu tutmuştu 2008 yılının Ağustos ayında. Mancini ve Guily'yi elden çıkaran Roma, Menez'in transferi için Monaco'ya 15 milyon euro ödemişti. Menez'in Roma'da giydiği 24 numaralı formayı, daha önce Roma'nın sembol oyuncularından Marco Delvecchio terletmişti.

25 Temmuz 2011 tarihinde ise ülkesine dönen Menez, Paris Saint-Germain'e transfer olmuştu.

Bu transfer ile Antalyaspor yeni sezonda ilk transferi gerçekleştirdi. İşte Menez'in en güzel golleri

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden transfer haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.