AÖL Sınav Sonuçları Açıklanıyor (MEB AÖL Sınav Sonucu Sorgulama) Son Dakika

7-8 Ocak tarihlerinde düzenlenen Açıköğretim Lisesi sınavlarına ait sonuçlar açıklanıyor. Peki AÖL sınav sonuçları nereden açıklanacak? AÖL sonuç sorgulama nasıl yapılır? Cevaplar ve ayrıntılar haberimizin devamında.

Yayınlanma:
AÖL Sınav Sonuçları Açıklanıyor (MEB AÖL Sınav Sonucu Sorgulama) Son Dakika

7-8 Ocak tarihleri arsında yapılan Açıköğretim Lisesi sınav sonuçları bugün açıklanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geçtiğimiz 7-8 Ocak tarihlerinde yapılan AÖL sınavlarına ait sonuçların 30 Ocak günü açıklanacağı belirtilmişti. Sınav sonuçlarının bugün içerisinde açıklanacak olması nedeniyle yüz binlerce AÖL öğrencisi, internet üzerinden sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını araştırmaya başladı. AÖL öğrencilerinin internet üzerinde en çok aradığı bir diğer kelime ise AÖL sınav sonuçlarının nereden öğrenebileceği sorusu oldu. İşte AÖL sınav sonucunu sorgulama sayfası.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, gün içinde açıklaması beklenen AÖL sonuçları öğrencilerin kişisel panellerinde duyurulacaktır. Sınav sonucunu öğrenmek isteyen AÖL öğrencileri aşağıda bulunan bağlantı adresi üzerinden açılan sayfada resimde yazan güvenlik kodunu, öğrenci numaralarını ve şifrelerini girerek sonuçlarını kontrol edebilecektir. Sınav sonuçları adaylara bu adımlar sonucu gireceğiniz panel üzerinden duyurulacaktır.

AÖL Öğrenci Penelinize Gitmek ve Sınav Sonucunuzu Öğrenmek İçin TIKLAYIN

AÖL Mobil Uygulaması

Açık Öğretim Liseleri Mobil Uygulaması, uygulama marketlerdeki yerini aldı. Öğrencilerimiz Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetim Sisteminde yaptıkları tüm işlemleri mobil uygulama üzerinde de yapabileceklerdir. Mobil Uygulama ile öğrencilerimiz;

# Kendilerine gelen mesajları takip edebilecek,

# Dönem Bilgilerini görebilecek,

# Ders ve Kredi Bilgilerini öğrenebilecek,

# Ders Seçim İşlemlerini yapabilecek,

# Sınav Giriş Yeri ve Sonuçlarını öğrenebileceklerdir.

Sınav haberlerinden, MEB haberlerinden, eğitim haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.