Araç Sahiplerini Sevindirecek Son Dakika Açıklaması: Benzinde İndirim!!

PÜİS tarafından yapılan son dakika açıklamasında bugün gece yarısı itibariyle benzinde indirim yapılacağı belirtildi. İşte yapılacak olan indirimin miktarı.

Yayınlanma:
Araç Sahiplerini Sevindirecek Son Dakika Açıklaması: Benzinde İndirim!!

Son dönemlerde ardı ardına gelen zamlar sonrasında beklenen indirim açıklaması geldi. Yapılan son dakika açıklaması, araç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) benzin fiyatlarında bu gece yarısından itibaren litre başına "11 kuruş" indirim yapılacağını açıkladı.

PÜİS'in Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı 24 Şubat 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinin pompa satış fiyatında 11 kuruş indirim meydana gelmiştir” denildi.

Otogaza da İndirim Yapılmıştı

Otogaza da ardı ardına gelen zamlar sonrasında geçtiğimiz haftalarda bir indirim gelmiş ve LPG'li araç sahipleri rahat bir nefes almıştı.  PÜİS'in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında, “Otogazda 14 Şubat 2017 tarihinden geçerli olmak üzere litrede 4 kuruş indirim beklenmektedir. Benzin ve motorin fiyatlarında ise 13 Şubat 2017-14 Şubat 2017 tarihleri arasında bir değişiklik beklenmemektedir” ifadelerine yer vermişti.

Son dakika haberlerinden, ekonomi haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com aresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.