Arda Turan Barcelona Forması ile İkinci Kez Hat-Trick Sevinci Yaşadı

Barcelona'da forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan, önceki akşam oynanan Hercules karşılaşmasında takımına 3 gol ve 1 de asistlik bir katkı sağladı.

Yayınlanma:
Arda Turan Barcelona Forması ile İkinci Kez Hat-Trick Sevinci Yaşadı

Önceki gün oynanan ve Barcelona'nın farklı üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmada milli futbolcumuz Arda Turan kariyerindeki üçüncü hat-trick i yaptı.

Barcelona'nın Kral Kupasında karşı karşıya geldiği ve sahadan 7-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldığı Hercules karşılaşmasında Milli futbolcumuz Arda Turan, Barcelona formasıyla ikinci, kariyerinde ise üçüncü kez hat-trick yaptı

İspanya Kral Kupası Kurasında 4 'üncü turda, 3 'üncü lig ekiplerinden olan Hercules ile eşleşen Barcelona, ilk karşılaşmada 3 'üncü lig ekibi ile 1-1 berabere kalmıştı. O karşılaşmanın rövanşi ise dün oynandı. Önceki gece kendi evinde sahaya çıkan Barcelona, Nou Camp'taki rövanşı 7-0 kazanarak son 16 turuna kalmayı başardı.

Barcelona'nın gollerini 37. dakikada Lucas Digne, 45. dakikada penaltıdan Ivan Rakitic, 50. dakikada Rafinha, 55, 86 ve 89. dakikalarda Arda Turan, 72. dakikada Paco Alcacer kaydetti.

Barcelonalı Milli futbolcumuz Arda Turan, ilk 11'de çıktığı mücadelede hat-trick'in yanı sıra bir de asist yaptı. Arda Turna bu hat-trick ile birlikte Barcelona forması ile ikinci kez bir maçta üç gol atma başarısı gösterdi.

Gündem haberlerinden, spor haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.