Arzu Erdem'den PÖH ve POMEM Alımı Açıklaması (Başvuru Şartları Esnetilecek mi?)

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, yaptığı açıklamada, yeni dönem PÖH ve POMEM alımı başvuur şartları hakkında bilgi verdi. İşte PÖH ve POMEM alımları hakkında son bilgiler.

Yayınlanma:
Arzu Erdem'den PÖH ve POMEM Alımı Açıklaması (Başvuru Şartları Esnetilecek mi?)

Yeni dönem Polis Özel Harekat alımı için geri sayım devam ederken alımlarla ilgili yeni bir açıklama geldi.

21. dönem polis özel harekat alım ilanını bekleyen on binlerce aday, yeni dönemde başvuru şartlarının esnetilip esnetilmeyeceğini merak ediyor. Özellikle yeni dönem alımında eğitim ve yaş şartının esnetilip esnetilmeyeceğini merak eden binerce aday, gerek sosyal medya, gerekse forum sayfaları üzerinden seslerini duyurmaya çalışıyor. Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Arzu Erdem sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

Başta PÖH ve POMEM'ler olmak üzere birçok sorunu gündeme getirmesi ile tanıdığımız MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, daha önce yaptığı açıklamada yeni dönem PÖH ve POMEM alımında yaş şartının esnetilmesini ve kadın adaylara da şans verilmesini istemişti. Arzu Erdem daha önce yaptığı açıklamada "Yeni polis özel harekat alımlarında, önceki alımlara nazaran kadın adaylara daha fazla şans verilmeli. Çünkü kontenjan çok az. Vatan sevgisinin cinsiyeti olmaz. Ayrıca biz yaş şartı konusunda yeteri kadar girişimde bulunduk fakat bunu en azından 30'a kadar çekerse hükümet gençlerimizin yüzü gülecektir. " ifadelerine yer vermişti.

Bunun ardından bir açıklama daha yapan Arzu Erdem, konunun takipçisi olduklarını dile getirdi. Yeni dönem alımlarında yaş şartının esnetilmesi için uğraştıklarını söyleyen Arzu Erdem, bayan adaylara da kadro ayrılmasını da istediklerini dile getirdi.

POMEM Açıklaması

Öte yandan Arzu Erdem, POMEM'lere polis alımında ön lisans mezunu adaylara şans tanınması konusunda da çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Polis özel harekat alımlarından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Facebook Grubu için TIKLAYINFacebook Sayfası için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.