Aşk Laftan Anlamaz Son Bölümü Nasıl İzlerim? Murat-Hayat İlişkisi Bitme Noktasına Geliyor

Binlerce izleyici tarafından büyük bir merakla takip edilen Aşk Laftan Anlamaz, önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile izleyicilere yine keyifli anlar yaşattı. İşte Aşk Laftan Anlamaz'ın son bölümünde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Aşk Laftan Anlamaz Son Bölümü Nasıl İzlerim? Murat-Hayat İlişkisi Bitme Noktasına Geliyor

Başrollerinde Burak Deniz ve Hande Erçel'in oynadığı Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yeni bölümü önceki akşam ekranlara geldi. Dizinin ekranlara gelmesi ile binlerce takipçi, televizyon başına kilitlendi. Yayınlandığı ilk günden bu yana yüz binlerce izleyici tarafından büyük bir merak ve heyecanla takip edilen dizinin önceki akşam yayınlanan son bölümü, yine reyting rekorları kırdı. Ancak diziyi televizyondan izleyemeyen binlerce takipçi, internet üzerinde yeni bölümü izlemek için araştırmalara başladı. İşte Aşk Laftan Anlamaz'ın son bölümünde yaşanan olaylar ve dizinin yeni bölümünü izleyebileceğiniz adres.

Zarfın içinde çıkan fotoğrafların gölgesi altında zor bir aşk hayatı geçiren Murat ile Hayat, yine zor bir sınav ile karşı karşıyadırlar. Haşmet Dede'nin de evi terk etmesi son yaşanan olaylar ile birlikte onlara ağır gelmeye başlar. Leyla ile Derya arasında bir kaç bölümdür süren gerginlik bu bölümde de devam ederken; Emre'de platonik aşkı Hayat'ı elde etmek için Murat'a yönelik planlar yapmakta ve Murat'ı en hassas yerinden vurmayı düşünmektedir. Öte yandan Haşmet Dede'nin peşinden dağ evine giden Murat ile Hayat'ı burada adeta bir savaş beklemektedir. Kırgınlıkların, öfkenin, sinsi planların tartışılacağı bu olayın, ilişkiye vereceği zarar ise tahmin edilemeyen boyuta ulaşırken tam da o anda bir mucize olur.

Aşk Laftan Anlamaz son bölümü ve diğer bölümler ile yeni bölüm fragmanı izlemek için "http://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/ask-laftan-anlamaz/1622" adresini ziyaret edebilirsiniz.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.