Aşk Laftan Anlamaz Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı (Son Bölümde Neler Yaşandı)

Ekranların sevilerek izlenen Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölü,m fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Yayınlanma:
Aşk Laftan Anlamaz Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı (Son Bölümde Neler Yaşandı)

Show TV ekranlarının sevilerek izlenen Aşk Laftan Anlamaz Dizisi, önceki akşam ekranlara gelen yeni bölümü ile yine izleyicileri ekran başına kilitledi.

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin ekranlara önceki akşam gelen 23. bölümü sonrasında dizinin takipçileri, yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Dizinin 22. bölümünün tamamlanmasının hemen ardından yayımlanan yeni bölüm fragmanı, yeni bölüm için izleyicileri meraklandırdı.

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin önceki akşam ekranlara gelen 22. bölümünde yine heyecan doruklardaydı. Hayat ile Murat arasında gergin geçen süreler her geçen gün artıyor ve ikili arasında sular durulmuyor. Son olarak çift ayrılma kararı alır. İzleyiciler tarafından en çok merak edilenlerden biri de birbirine aşık olan çift, ayrı şekilde yaşayabilecekler mi? sorusu oldu. Hem Hayat ile ayrılma aşamasına gelinmesi hemde annesinin yaşam mücadelesi vermesi ile zor günler geçiren Murat'ın ise son durumu merakla bekleniyor.

Sevdiği kadını ikna çabasına giren Murat, bu konuda çok geç kaldığını anlar. Öte yandan Haşmet Dede'nin aldığı kararlar ortalığı fena karıştırır.

Tüm bu gelişmelerin yanında dizinin binlerce takipçisi, yeni bölüm fragmanının yayınlanmasını bekliyordu ve fragman, önceki akşam ekranlara gelen son bölümün ardından yayınlandı. İşte Aşk Laftan Anlamaz dizisinin gelecek hafta ekranlara gelecek olan 23. bölüm fragmanı.

Dizi haberlerinden, magazin haberlerinden, sıcak gelişmelerden, Türkiye haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com   | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.