Aziz Yıldırım'dan Flaş Açıklama-Aziz Yıldırım Başkanlığı Bırakıyor mu?

Bugün tarihli bir gazetede yer alan Aziz Yıldırım Başkanlığı bırakıyor haberlerine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan yalanlama geldi. İşte yapılan o açıklama ve o haber.

Yayınlanma:
Aziz Yıldırım'dan Flaş Açıklama-Aziz Yıldırım Başkanlığı Bırakıyor mu?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı son dakika açıklamasında bazı basın ve yayın organlarında yer alan haberleri yalanladı.

Başkanlığı bırakıyor yönünde Sözcü ve AMK isimli gazetelerde çıkan haberler üzerine Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım bir açıklama yaptı. Yıldırım yaptığı açıklamasında söz konusu haberi yazan gazeteleri yalanladı. Aziz Yıldırım yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün tarihli Sözcü ve AMK Gazeteleri'nde yer alan, “Yıldırım Bırakıyor’’ ve “Önceliğim Kızım Bırakacağım’’ başlıklı haberler tamamen yalandır.

Kulübümüzün Mart ayı dergisinde yer alan yazımda kulübümüz ve gelecek ilgili düşüncelerimi açıkça belirttim. Bunun dışında konuyla ilgili, haberi yapanlar dahil hiçbir basın mensubu ve hiç kimseyle konuşmadım. Ayrıca, haber içeriğinde yer alan sponsorlukla ilgili de hiç kimseyle konuşmadım. Bahse konu gazeteler, söz konusu yalan haberlerle kime ve neye hizmet etmektedir?

Söz konusu haberler yalandır, kamuoyuna duyurulur."

İşte o Yalan Haber

Söz konusu gazetelerde yer alan haberde, "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yakın çevresine “Artık kızımla ilgilenmeliyim. 2018'in mayıs ayından sonra locama oturur, maçları izlerim. Kimseye muhalefet yapmam ve destek veririm” ifadelerine yer verildi.

Bu açıklama sonrasında yalan haberi yapan Sözcü Gazete'sinin nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

Son dakika haberlerinden, spor haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.